Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
43.9°
+
André Stray
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Computex 2011 Computex 2011 slår upp portarna!

Fortfarande väldigt mycket tablets

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Under dagen så har Computex 2011 dragit igång på riktigt. Vissa skulle säga att det började redan igår då en del smygstartade i förväg men den officiella invigningen hölls idag och öppnades i sedvanlig ordning av ordförande för gruppen bakom världens andra största teknikmässa.

Det har varit en del spekulationer innan Computex drog igång i år vad som kommer vara den stora grejen och efter att ha tagit en titt på mässgolvet under dagen kan jag säga att det återigen är tablets som ligger i fokus. Intel hade till exempel en hel radda Oak Trail-baserade tablets som jag ska berätta mer om senare, men det fanns åtminstone ett par variant hos var och en av de stora märkena.

En annan sak som verkar väldigt hett just nu är små, lätta bärbara datorert baserade på AMDs Fusion-processorer och jag kan säga att många av dem känns väldigt trevliga. Jag kommer också återkomma till AMD under morgondagen då företaget ska hålla en presskonferens på förmiddagen lokal tid. Vi kommer då säkert få höra mer om Llano och hur det verkligen kommer bli med de Bulldozer-baserade FX-processorerna.

Återigen så vill jag nämna att är det någonting särskilt som ni vill veta mer om så är det bara att lämna en kommentar nedan!