Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.7°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Nvidia lovar att skeppa Kepler i år

Fortfarande oklart när de kommer ut på marknaden

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Tidigare under sommaren skrevs det en del om att Nvidia kommer bli sena med nästa generation av grafikkort, vilka ska vara baserade på den nya GPU-generationen som nu går under kodnamnet "Kepler".

Enligt tidigare rykten så kommer Nvidia inte att kunna lansera grafikkort med Kepler förrän någon gång under första kvartalet nästa år men företaget kommer nu istället själva med egna löften om att Kepler ska börja skeppas ut mot slutet av året. Med det sagt så har vi fortfarande ingen information om när grafikkorten kommer att bli tillgängliga på marknaden men de kommer troligen att lanseras av Nvidia under samma tidsperiod som de börjar skeppas ut.

Enligt Nvidia så ska prestandan av Kepler vara 3 gånger högre per watt i dubbel precision än Fermi. Kepler väntas också bli mer flexibel när det gäller programmering och det kommer hjälpa till att snabba på utvecklingen av applikationer som drar nytta av GPGPU-teknologier.

Några av de funktioner som Nvidia sagt att de kommer introducera i och med Kepler är ett virtuellt minnesutrymme som CPU och GPU kan dela på för att få ett enat virtuellt minne samt att GPUns förmåga att själv hantera data utan hjälp av CPUn ska stärkas.