Gravitationsvågor från kolliderande neutronstjärnor upptäckta
Första gången det sker 
43.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Microsoft har redan fixat KRACK på sina enheter
Uppdatera om du vill vara säker 
47.4°
+
André Stray
0
Repetition i musik
Därför gillar vi det 
90kg
+
Bobby Green

Bulldozer kan försenas ytterligare

AMD har dock inte lämnat någon kommentar

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Jag är säker på att det är många av er läsare som med hög spänning väntar på AMDs kommande Bulldozer-processorer, men Xbit Labs skrev under gårdagen om något som kan komma att ge lite sura miner.

Sidan skriver nämligen om att flera källor under veckan sagt att det kan komma att bli ytterligare förseningar i lanseringsplanerna för Bulldozer. Det kan bli så att AMD inte hinner med en lansering under september månad, vilket det tidigare ryktats om.

Vissa källor har sagt att det just nu är väldigt oklart när FX-serien kommer att bli tillgänglig på marknaden medan andra sagt att det är mer troligt med en lansering under fjärde kvartalet i år. AMD har dock inte lämnat någon kommentar på detta så allting är just nu ett enda stort frågetecken.

När det gäller AMDs Opteron "Interlagos" och "Valencia" så väntas de fortfarande finnas tillgängliga under tredje kvartalet, vilket alltså betyder september som senast. Återigen så har AMD dock inte bekräftat om de hållit planen och skeppat tillräckligt många processorer i augusti, något som de sade under juli månad.

En icke officiell rapport säger att lanseringsdatumet för de nya Opteron-processorerna ska bli 26:e september och när det gäller FX-serien till vanliga stationära datorer så är det den 19:e september det ryktats om tidigare.