Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
41.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
50.8°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Dell släpper inte ultrabooks förrän nästa år

Kommer nog lagom i tid till CES

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Vi såg under gårdagen att Asus tänker släppa sina första ultrabooks ganska snart men för andra tillverkare kan det dröja lite längre.

Dell arbetar också på ultrabooks men enligt CNet News så kommer företaget inte släppa en variant förrän nästa år, ungefär i tid till CES-mässan som hålls tidigt i januari varje år.

Nästa års CES-mässa ska hållas 10-13 januari och enligt CNet News så kommer Intel även att lansera Ivy Bridge samtidigt. De första ultrabookssystemen baserade på Ivy Bridge kommer dock inte att finnas ute i butik förrän under mars-april nästa år.

Det betyder att om Dell avslöjar en ultrabook baserad på Ivy Bridge så dröjer det ytterligare 2-3 månader innan den finns ute i handeln. Blir det däremot en Sandy Bridge-dator så kommer den antagligen med en 17 W processor, precis som de första ultrabook-datorerna som släpps nu under hösten.

Ivy Bridge låter dock mer lockande och inte bara för att processorerna kommer ha bättre prestanda per watt men även då priset kan komma att hamna så lågt om 600 dollar. De billigaste ultrabook-datorer baserade på Sandy Bridge ser ut att hamna omkring 800 dollar.