Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
41.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
50.9°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Ivy Bridge släpps kanske redan i mars

Intel släpar inte fötterna efter sig trots Bulldozer

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Att döma från prestandan av AMDs första Bulldozer-baserade processorer så har Intel inte så mycket att oroa sig över under den närmaste tiden. Med det i åtanke skulle man kunna tänka sig att Intel inte har någon brådska med att släppa nya plattformar då den nuvarande Sandy Bridge-plattformen inte ligger under något större hot.

EE Times rapporterar dock att Intel ligger i fas med att lansera Ivy Bridge med dess 22 nm-baserade processorer redan under mars månad nästa år. Paul Otellini, Intels VD, sade under det senaste konferenssamtalet med analytiker, att det skulle röra sig om våren nästa år, vilket skulle kunna betyda allt från mitten på mars till mitten på juni.

David Kanter från Real World Technologies har också sagt att Intel flyttade på lanseringen av Ivy Bridge på grund av att företaget haft problem med 22 nm-produktionen. Enligt Kanter ska Intel börja skeppa ut Ivy Bridge-processorer till hårdvarutillverkare tidigt under första kvartalet nästa år och det stämmer bra med var Otellini sade förra veckan då han bekräftade att produktion av 22 nm-processorer nu är igång.