Samsung låter dig köra Linux-dist på telefonen
Linux on Galaxy 
42.1°
+
André Stray
0
Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
27.0°
+
Roger Åberg
0
Så får Saturday Night Live till sina grejer
Det finns ett recept 
81kg
+
Bobby Green

Sandy Bridge-E produkter listas i kinesisk onlinebutik

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Intels nya Sandy Bridge-E Core i7-processorer ska inte släppas än på några veckor men både de och kompatibla moderkort listas redan hos taobao i Kina, landets motsvarighet till Ebay.

Med finns alla tre varianterna av Core i7 LGA2011-processorerna som kommer att släppas under nästa månad, vilka är åttakärniga Core i7-3820, sexkärniga Core i7-3930K och Core i7-3960X Extreme Edition. Förutom dessa så finns också en del moderkort där vi bland annat hittar ASUS ROG Rampage IV Extreme och MSI X79A-GD65 8D.

Priserna i de kinesiska butikerna ligger på 7800 RMB, 5800 RMB respektive 3500 RMB för de tre processorerna, vilket borde kunna översättas direkt i kronor. När det gäller de två moderkorten så ligger de på 5999 RMB samt 2990 RMB.

Som vanligt så är de här priserna inte så pålitliga då ingen av produkterna är lanserade ännu men borde i alla fall ge en riktlinje om vart de slutgiltiga priserna kommer att hamna. Processorerna verkar dock ligga något högre än de tidigare spekulationerna och det kommer sig antagligen av att AMDs Bulldozer inte höll måttet för vad som hade utlovats.