RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
53.1°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
49.9°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
97kg
+
Roger Åberg

Nvidia säger att inget kommer slå Kepler

Företaget påbörjar sin officiella reklamkampanj

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Nvidia började officiellt under förra veckan att marknadsföra de kommande grafikkorten i Kepler-generationen, vilka ska släppas sent under den här månaden eller i april.

Ett pressmeddelande på Nvidias italienska webbsida lyder "Waiting for Kepler. Patience, patience, patience... When the right time comes, there will be no chance to beat it".

Både AMD och Nvidia började dock inofficiella reklamkampanjer långt före riktiga lanseringar av de nya korten genom diverse "läckta" produktbilder på prototyper, benchmarks, delar av presentationer och annat. Det nya meddelandet på Nvidias hemsida tyder nu dock på att en lansering är nära.

Det berättar också att Nvidia har väldigt höga förväntningar på Kepler, vilket ju är kodnamnet för de GPU:er som ska driva nästa generation av grafikkort. Företaget har också sagt att de redan slutit avtal med i stort sett alla tillverkare av bärbara datorer för att förse dem med Kepler-baserade GeForce-grafikkort.

Nvidia säger att Kepler är den bäst designade processorn som företaget någonsin släppt men något som kan komma att hålla tillbaks produkter är att TSMC har problem med 28 nm-produktionen. Prestandan av Kepler väntas vara avsevärt högre än tidigare generationer och ska vara mycket flexiblare när det gäller programmering, vilket i sin tur kommer snabba upp utvecklingen av applikationer som drar nytta av GPGPU.