Samsung låter dig köra Linux-dist på telefonen
Linux on Galaxy 
42.3°
+
André Stray
0
Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
26.8°
+
Roger Åberg
0
Så får Saturday Night Live till sina grejer
Det finns ett recept 
82kg
+
Bobby Green

Lanseringen av Ivy Bridge kan flyttas

23:e april kan vara nya datumet

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Det senaste vi hört om lanseringsdatum för Ivy Bridge från Intel har varit 29:e april men nu ser det ut som att lanseringen kan komma att flyttas fram något till den 23:e april.

Framflyttningen ska tydligen ske efter påtryckningar från flera datortillverkare som är sugna på att släppa nya datormodeller och bland dem hittar vi till exempel Asus, HP, Acer och Lenovo. Det är dock bara datumet som kommer att ändras och de modeller som planerades att släppas 29:e april kommer nu istället att släppas den 23:e.

Datortillverkare väntas dock inte släppa nya modeller baserade på de nya processorerna förrän i maj månad som tidigast och när de nya processorerna kommer finnas tillgängliga i konsumenthandeln är oklart i dagsläget.

En möjlighet är att Intel kommer tillkännage de nya processorerna och att de kommer finnas tillgängliga på samma dag medan en annan är att de kommer tillkännages den 23:e april och låta media lägga upp recensioner och liknande men att de inte kommer ut i handeln förrän den 29:e.