Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.6°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
77kg
+
Bobby Green

Surface med Windows RT kan få ett väldigt lågt pris

199 dollar?

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Det var många som blev imponerade av Microsofts Surface då den lanserades för ett tag sedan och sedan dess har vi fått veta att lanseringsdatumet kommer bli samma som för Windows 8, nämligen 26:e okober.

Något jag tror flera skulle bli glada av att höra är även att en anonym källa säger att Microsoft kan komma att släppa Windows RT-versionen av Surface, alltså den med en ARM-processor i form av Tegra 3, för endast 199 dollar.

Informationen kommer som sagt från en anonym insider-källa som säger att detaljer omkring lanseringen diskuterades under Microsofts nyligen hållna TechReady15-konferens. Det här föreslår dock att Microsoft kan sälja Surface med Windows RT till en kostnad som är lägre än vad de själva måste lägga ut för tillverkningen.

Detta skulle även göra att Surface med Windows RT kommer konkurrera med till exempel Nexus 7 och Kindle Fire. Med tanke på vad Google gjort med Nexus 7 så är det väl inte så otroligt att Microsoft gör något liknande med Surface för att verkligen sätta dit Windows 8 på kartan och få många att testa det nya operativsystemet.

Frågan som återstår om detta nu stämmer är om försäljningen av media och appar kan täcka upp det som Microsoft förlorar på ett lågt pris av Surface?