Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
45.6°
+
Roger Åberg
0
Nancy Cartwright kör igenom sina sju Simpsons-karaktärer
Alltid lika skön 
43.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Surface Pro 128 GB redan slutsåld på flera ställen

64 GB-modellen inte lika populär

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

När det gäller Microsofts egna tablet, Surface, så har det inte gått värst bra för den ARM-baserade modellen Surface RT. Den nyligen lanserade Surface Pro verkar dock mottas bättre av konsumenterna har har till och med sålt slut i Microsofts egen onlinebutik.

Det är 128 GB-modellen som sålt slut online i Microsofts amerikanska onlinebutik och lagertillgången i flera av de egna butiker verkar också vara låg. Detsamma gäller för andra återförsäljare som säljer Surface Pro och en liknande situation har uppstått i Kanada.

Att det är just 128 GB-varianten som är slut är dock inte så förvånande då det under förra veckan kom en hel del rapporter att själva operativsystemet i Surface Pro tar upp mycket utrymme. Surface Pro 64 GB finns det stadig tillgång på i nuläget.

Det är dock för tidigt att säga om Microsoft verkligen har lyckats med Surface Pro eller inte men det ska bli intressant att se försäljningssiffror vid kvartalsslutet. Det verkar ju ändå som att Microsoft fått en bra start med Surface Pro och det kanske kan visa sig bli en kraftig konkurrent till ultrabooks, något som företaget hoppas på.