USA vann över Japan i världens första jätterobot-fajt
MegaBots besegrade Suidobashi  
31.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
EA stänger Visceral Games
Studion bakom Dead Space finns snart inte mer 
30.8°
+
Frode Wikesjö
0
De här prylarna måste du ha för att laga mat
Alltså, måste 
77kg
+
Roger Åberg

Nvidia arbetar "hårt" med andra generationens Surface RT

Tror fortfarande på Windows RT

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Försäljningen av Microsoft Surface RT har inte varit direkt bra, något vi fått veta en hel del om under den senaste tiden, men Nvidia rapporterar att de nu arbetar "hårt" med uppföljaren till den Windows RT-baserade paddan.

Nvidias VD, Jen-Hsun Huang, tror att det kommer finnas stort intresse för Microsoft nya operativsystem i framtiden och att det faktiskt kommer ta fart. Det största problemet med Windows RT på företagsmarknaden är att det saknar en förinstallerad app för Outlook men det kommer ordna sig i och med uppdateringen till Windows Blue, eller Windows 8.1 som det kallas nu.

Något som diskuterats tidigare, om varför det inte går bra för Windows RT, är just det faktum att operativsystemet heter Windows och har därmed förvirrat en del användare då det inte är kompatibelt med de flesta program utvecklade för Windows.

Flera PC-tillverkare, inklusive Toshiba och Samsung, beslutade sig för att inte erbjuda Windows RT-baserade enheter tidigt i livscykeln för att undvika den här typen av missförstånd. Microsoft arbetar dock mycket med att förbättra mjukvarustödet för Windows RT-plattformen.