Gravitationsvågor från kolliderande neutronstjärnor upptäckta
Första gången det sker 
44.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Microsoft har redan fixat KRACK på sina enheter
Uppdatera om du vill vara säker 
48.5°
+
André Stray
0
Repetition i musik
Därför gillar vi det 
92kg
+
Bobby Green

Grafikkortstillverkare väntas massleverera ny Radeon-grafikkort inom kort

Stämmer överens med ryktet om lansering i oktober

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Ryktet går att AMD ska lansera en ny generation av grafikkort inom de kommande månaderna och mer specifikt så säger ryktet att det gäller oktober. Väldigt lite är dock känt omkring de kommande grafikkorten och vi vet inte ens vilket produktnamn de kommer att ha.

Ledande tillverkare av grafikkort som Asus, Gigabyte, MSI och Sapphire väntas börja leverera AMDs nästa generation av Radeon-grafikkort, som går under kodnamnet Hawaii, i stor skala inom kort.

Medan ryktet säger att försäljning av de nya grafikkorten ska påbörjas förrän under oktober så har ingenting än kunnat bekräftas om det verkligen stämmer eller inte från någon oberoende källa.

Det ska dock noteras än en gång att trots det faktum att det är ett tag kvar innan något formellt tillkännagivande kommer ges så är ingenting känt ännu. Det är logiskt att anta att de nya GPU:erna kommer tillhöra Sea Islands-familjen men många tror att de nya chipen även kan vara del av Volcanic Islands-familjen. Kodnamnet av flaggskeppet är också okänt och det finns indikationer på att det kan bli både Hawaii eller Curacao.