Facebook köper rättigheterna till Skam
Den amerikanska versionen lär bli lättillgänglig 
32.1°
+
André Stray
0
Rykte Northvolts batterifabrik etableras i både Skellefteå och Västerås
Tillverkning i Skellefteå och utveckling i Västerås 
46.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
84kg
+
Roger Åberg

Nästa Surface RT kan komma att slopa RT i namnet

Hårdvaran uppgraderas till senaste Tegra från Nvidia

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Surface RT har inte varit någon större framgång för Microsoft och nu säljs den med stor rabatt men Microsoft har ännu inte gett upp konceptet. Flera källor säger att Microsoft har en andra generation av Surface RT på gång och den ska tydligen i nuläget hålla på att byggas ihop.

Surface RT 2 ska se liknande ut till utseendet som den första generationens Surface RT men kommer med nya specifikationer på insidan. Det betyder att Tegra-chipet på insidan uppgraderas till den senaste versionen och vi har tidigare hört att Nvidia sagt att de arbetar "hårt" på nya Surface RT.

Utöver uppdaterad hårdvara så kan enheten även komma att få ett nytt namn. Microsoft funderar nämligen på att använda "Microsoft Corporation Surface 2" och "Microsoft Corporation Surface with Windows 8.1 Pro" för två nya kommande produkterna där den senare troligen är en ny Surface Pro och den tidigare en uppföljare till Surface RT men utan RT i namnet.

Givet all dåligt som sagts i media om Windows RT så kanske det kan vara klokt att skippa RT i namnet. Det kan kanske dock ge lite bakslag då konsumenter kan bli än mer förvirrade och tro att det är ett fullstort Windows de får när ingenting nämns om RT.