Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.7°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

AMD live-sänder sitt lanseringsevenemang den här veckan

Ska finnas tillgänglig på webben

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Om några dagar ska AMD lansera den nya generationen av grafikkort under ett evenemang som företaget kallar GPU '14 Tech Day. Nu sägs det också att företaget kommer ha en livesändning från evenemanget via webben.

Live-strömmen kommer finnas tillgänglig via AMDs investor relations webbsida och ska även finnas på AMDs Facebook-sida och Yourube-kanal. Man ska även kunna spela upp sändningen via Youtube senare om man inte har möjlighet att se det live.

Det förväntas att AMD ska lansera nästa generations flaggskepp som går under kodnamnet "Hawaii". Normalt så brukar sådana här evenemang hållas bakom lyckta dörrar och ibland så brukar ingenting avslöjas förrän efteråt.

Nu får vi väl se det här som ett försök till kraftig marknadsföring från AMDs sida för att skapa en hype omkring evenemanget. Det återstår nu att se hur bra de nya produkterna verkligen kommer vara men vad vi vet än så länge är att de kommer basera sig på en uppgraderad version av GCN-arkitekturen men den baserar sig fortfarande på samma 28 nm-process som tidigare.