Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
41.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
50.8°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Nvidias Shield Tablet kommer snart

Dyker upp hos Global Certification Forum

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Tidigare har vi hört rykten om att Nvidia ska släppa en tablet kallad SHIELD och nu har information dykt upp hos webbsidan Global Certification Forum (GCF). Enheten certifierades den 27 juni i år men det avslöjas inte mer än att vissa versioner av Shield kommer ha 3G eller 4G.

Den här informationen tyder på att Nvidia snart kan vara redo att lansera sin nya tablet men exakt när det kommer ske är bara spekulationer. Vi har tidigare också hört om att HTC ska tillverka Googles nästa Nexus tablet, som går under kodnamnet Volantis, och den drivs av 64-bit versionen av Tegra K1, något som även kan gälla för Shield.

Det gick inte så bra för Nvidias första egna tablet, Tegra Note 7, men allt som allt så var det inte en dålig enhet. Den hade bra prestanda för sitt pris och även en bra stylus. Nvidias beslut att använda Shield-märket för nästa tablet kan diskuteras men det är möjligt att företaget vill trycka på kompatibiliteten med Gamestream, något som kan vara tilltalande för PC-spelare med Nvidias grafikkort i sina datorer.

Frågan är vad som kommer hända med Note som märke och det finns en chans att Nvidia slopar det hela eller använder det som ett märke för budgetprodukter.