Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
45.2°
+
Roger Åberg
0
Nancy Cartwright kör igenom sina sju Simpsons-karaktärer
Alltid lika skön 
43.2°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Windows Threshold får snart publik beta

Ska släppas under hösten

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Det har talats mycket om Threshold den senaste tiden, alltså nästa version av Windows som Microsoft håller på och arbetar med. Det har också sagts att operativsystemet kan komma att släppas nu under hösten, något som inte är bekräftat, men en publik beta verkar i alla fall vara på gång ganska snart.

ZDNets Mary Jo Foley rapporterade under förra veckan att Threshold kan komma ut som beta nu i höst. Det påståendet bekräftas nu då flera källor säger att Windows Threshold ska få en "technology preview" och Microsoft planerar att släppa det sent i september eller tidigt under oktober månad.

Enligt Foley så ska Threshold tech preview finnas tillgänglig för de som är intresserade och det kanske inte kommer finnas några begränsningar på vem som får installera och testa det. Det kommer med andra ord att likna det som Microsoft gjorde med Windows 8 då de släppte en consumer preview och en release preview där man bland annat kunde testa Modern UI och vänja sig vid det.

Windows Threshold kommer som vi vet att bland annat återinföra startmenyn, även om den kanske inte kommer se ut exakt som vi är vana vid. Det sägs att Microsoft kommer göra sig av med Modern UIs startskärm för stationära datorer och även ta bort Charms bar.