Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
29.8°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
44.0°
+
Roger Åberg
0
Geordan och hans far har en Venturi 260 APC
Häftig sportbil från Frankrike 
82kg
+
Bobby Green

HP stänger ner Voodoo

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Två år efter att de köpt märket verkar det som att HP planerar att stänga ner Voodoo som ett separat företag. Enligt ett mail som cirkulerat genom Voodoo så har HP börjat veva med yxan.

Antalet som ska få sparken är oklart med Voodoo har inte mycket personal till att börja med och med minskad personal kommer de med största säkerhet inte kunna åstadkomma mycket. Voodoo har nyligen också börjat skicka tillbaks delar till olika underleverantörer och Techgage sade att Topower fått tillbaks 300 nätaggregat och det står för tre månader av Voodoos Omen-datorer.

Grundaren av Voodoo, Rahul Sood, har blivit en del av HPs Gaming and Luxury Operations enhet och då kan det verka vettigt för HP att stänga ner Voodoo då de fått ut vad de ville av företaget. Rahul säger att HP försöker hitta ett sätt att snabbare föra ut Voodoo-produkter på marknaden och göra dem tillgängliga för fler kunder. Han säger också att anställda hos Voodoo kommer fortsätta att arbeta på designen och utvecklingen av Voodoo-produkter.

RSS 1 kommentar till artikeln
macke
fan va najs titel det skulle vara..
"Head of Gaming and Luxury Operations"
dot com here I cuuum!
av macke, tisdag 23 september 2008 kl 17:32
Kommentera artikeln