Vi har klämt på AKG N40

Lyxiga inear-lurar

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Hörlurar

När ett par hörlurar kostar 4000 kronor måste de leverera. Speciellt om de är ett par inear med sladd och utan funktioner som brusreducering. AKG N40 kostar 4000 kronor och med i paketet får man lurar, resepack och utbytbara gummiploppar. Men man får också en sladd som går att byta ut och några fysiska filter för den som vill justera ljudet.

Låter lovande på pappret, nu ska de in i öronen för att testas!

Snart funkar IKEAs smarta lampor med smarta assistenter

Siri, Alexa och Google Assistant

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Smarta hemmet

Vi som använder Google Assistant, Siri eller Alexa och gillar IKEAs smarta lampor har något att se fram mot. I sommar och under hösten ska dessa nämligen bli kompatibla.

- Med IKEA Home Smart utmanar vi allt som är komplicerat och dyrt med det uppkopplade hemmet. Genom att se till att våra produkter fungerar med andra på marknaden, tar vi ytterligare ett steg för att tillgodose människors behov och göra det lättare att interagera med produkterna för det smarta hemmet, säger Björn Block, sortimentschef för IKEA Home Smart.

Exakt när detta kommer att hända är fortfarande inte klart. "Sommaren och hösten" är ju lite luddigt. Men det känns som att IKEA fortsätter på den här banan.

- Vi tycker att tekniken för det smarta hemmet ska vara tillgänglig för alla. Därför fortsätter vi se till att våra produkter fungerar ihop med andra på marknaden, säger Jeanette Skjelmose, affärsområdeschef för belysning och IKEA Home Smart. Under kommande år blir det fler lanseringar som gör att man kan bygga ut sin lösning för ett smart och uppkopplat hem.

Låter ju inte så dumt!

Nu kan du matcha klockarmbandet med skorna

Om du väljer Apple Watch och Nike-sneakers

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Pryl

En av sakerna som jag gillar med Apple Watch är att det är så enkelt att byta armband. Det finns mängder, både från Apple och från random tillverkare i Kina. Apple samarbetar med Nike och en del i det är ett rätt skönt armband. Nu släpper man detta i ett gäng nya färger som ska matcha skorna från Nike Air VaporMax Flyknit "Day to Night"-kollektion.

Armbanden kommer till nike.com och Apple Stores i början av juni.

Tested pratar med Circuit Scribe

Skissa upp enkla mönsterkort

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Norm från Tested pratar här med två personer från Circuit Scribe vars produkt finansierades via Kickstarter för ett antal år sedan. Nu har man äntligen fått till sin produkt vilket är en penna som man kan rita elektriskt ledande linjer med för att enkelt skissa upp ett mönsterkort eller göra annat skoj.

Med hjälp av pennan samt tillhörande komponenter kan man bygga enkla mackapärer och på så vis lära sig enklare elektronikkunskap.

Bonusklipp nedan.

Nu måste du registrera DJI-drönare för att flyga ordentligt

Annars blir det korta flygturer

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Drönare

DJI anser att du ska flyga ansvarsfullt med din nya drönare. Företaget kommer släppa en mjukvaruuppdatering till sina drönare senare i veckan som gör att du måste registrera din DJI-drönare på nätet för att slippa rätt omfattande flygbegränsningar. Om du inte genomgår processen kommer du endast kunna flyga din drönare inom en radie på 50 meter och endast flyga 30 meter upp i luften.

Detta kommer gälla samtliga DJI-drönare som har tillgång till den senaste DJI-mjukvaran.

Mac Lethal rappar sin pizzabeställning
Fick du med allt? 
115kg
+
Bobby Green
En kilometer lång utomhuspool mitt i Stockholm
Intressant designförslag 
235kg
+
Bobby Green
Nick testar köttfrukt
Konstig matkonst 
109kg
+
Bobby Green