m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
45.5°
+
Wille Wilhelmsson
0

The Boring Co. har sålt 30 000 stycken kepsar

Kommer börja sälja eldkastare när de sålt 50 000

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Pryl

Elon Musks tunnelgrävarföretag The Boring Co. släppte den 18 oktober en svart keps med företagets logga på. Pengarna den drar in går direkt till verksamheten och utvecklingen av nya konstadseffektiva sätt att bygga tunnlar och transportlösningar på. The Boring Co. går enbart runt på privat finansiering så alla pengar in är välkomna för att man ska kunna fortsätta jobba. Nu meddelar Elon att man sålt hela 30 000 stycken kepsar. Man kommer "bara" att tillverka 50 000 stycken, och efter det är det dags för nästa merch - en eldkastare. Om det egentligen bara innebär en trimmad tändare återstår att se.

En keps blir din för 20 dollar och den finns att köpa på länken nedan.

Google listar Android Wear-klockorna som får Oreo

Fem har redan fått, fler på ingång

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Bärbarheter

Google har släppt en lista på Android Wear-enheter som kommer uppdateras med Android 8.0. Hittills har fem enheter fått uppdateringen, bland annat LG Watch Sport, Fossil Q Venture och MIchael Kors Sofie, men 25 klockor kommer få uppdateringen i framtiden.

Exakt hur tidsschemat ser ut är för tillfället oklart, men det är i alla fall trevligt att veta vilka enheter som kommer uppdateras. Listan på enheter hittar ni här nere.

Android Wear Oreo (8.0) update:
Casio PRO TREK Smart WSD-F20
Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch
Diesel Full Guard
Emporio Armani Connected
Fossil Q Control
Fossil Q Explorist
Fossil Q Founder 2.0
Fossil Q Marshal
Fossil Q Wander
Gc Connect
Guess Connect
Huawei Watch 2
Hugo BOSS BOSS Touch
LG Watch Style
Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Dylan
Michael Kors Access Grayson
MIsfit Vapor
Mobvoi Ticwatch S & E
Movado Connect
Nixon Mission
Polar M600
TAG Heuer Tag Connected Modular 45
Tommy Hilfiger 24/7 You
ZTE Quartz

Läs mer

Robot försöker lista ut vad den ska göra

Vestri lär sig som ett barn

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Robotar

Robotforskare från UC Berkeley har tagit fram den här roboten som man kallar för Vestri och som helt på egen hand kan lära sig hur sin omvärld ser ut och fungerar samt hur roboten ska agera i olika situationer.

Istället för att programmera roboten att utföra vissa uppgifter har forskarna använt sig av en teknik som kallas för "visual foresight" som innebär att roboten själv kan lista ut hur vissa saker fungerar, ungefär som ett litet barn lär sig saker om sin omgivning. Roboten använder sina kameror för att skapa sig en uppfattning om olika föremål och sin omvärld och kan sedan till exempel lära sig hur man flyttar ett föremål på ett bord. Chelsea Finn som varit en av forskarna som varit med och utvecklat Vestri säger:
"In that past, robots have learned skills with a human supervisor helping and providing feedback. What makes this work exciting is that the robots can learn a range of visual object manipulation skills entirely on their own."

Mamma testar läskig VR - skyddar sig med hundens bak

Så kan det gå

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Virtuell verklighet

När man tycker att något är läskigt kan det vara bra att hålla i någon. Den här mamman som provade ett VR-headset hade som tur var hunden nära till hands, dock hade hon lite dålig koll på vilken ände av jycken hon grabbade tag i.

Kille lägger till ljud-ut-port på Google Home Mini

Inte vackert men bra!

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Smarta hemmet

Under parollen "we don't care if it's perfect, we just want it to work" skruvar SnekTek här sönder en Google Home Mini och lägger till en ljud-ut-port. Sättet han gör det på är kanske inte supervackert, men det funkar. Och jag önskar verkligen att det fanns en ljud-ut på minin!

Glen bygger fantastiska motorcykelmodeller
I skala 1:4 
109kg
+
Bobby Green
Snubbe satte biltuta på sin cykel
Tröttnade på folk som drällde i cykelfilen 
257kg
+
Bobby Green
Vox tar sig en titt på J Dillas favoritverktyg
Samplern Akai MPC3000 
104kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
33.2°
+
Roger Åberg
0