Mahjongbordet som blandar åt dig

Pryl / Mojänger
En av de sköna sakerna med att spela digitalt är så klart man slipper blanda och ha sig, men det kan så klart även lösa genom lite automatik. Här ovan ser vi ett automatiskt mahjongbord och nedanför får ni en genomgång över hur det fungerar.
www.core77.com +

Sprayfärg för whiteboard-tavlan

Pryl / Mojänger
Om man är lärare och vill vara lite mer street kanske den här produkten kan vara något. Det är en sprayflaska som funkar som en whiteboard-penna, man sprayar på och sedan är det bara att torka av - man behöver inte ens vatten.
vimeo.com +

Bang & Olufsen släpper "prisvärd" 85-tummare

Pryl / TV
När Bang & Olufsen visar något nytt som de tycker är prisvärt vet man att man ska ta sig en närmare titt innan man trycker på köp-knappen. Nu har man släppt en större version av sin BeoVision Avant 55 och nu snackar vi 85 tum istället för 55 tum.

Prislappen ligger på "prisvärda" 189 995 kronor och då ingår varken vägg- eller golvstativ, de går att köpa med prislapp från 12 195 kronor.
www.bang-olufsen.com +

Ännu ett sexspel till Oculus Rift

Pryl / Virtuell verklighet
Jag blev mer eller mindre tvingad till att skriva den här artikeln, och jag vet inte vad jag ska säga. Det är enligt mig deprimerande, och något som har gjorts med en viss omtanke, för det krävs en viss talang och en god dos med ensamhet för att sätta ihop det.

I stora drag handlar det om att klämma på tuttar i virtual reality, och för att åstadkomma det så har man använt sig av en Oculus Rift, en Leap Motion-enhet och något som ser ut att vara silikonkuddarna man kan hitta på vissa musmattor.

Nej nu går jag.


Uppdatering
Vi försöker verkligen inte moralisera här, man får göra vad man vill så länge man inte skadar någon. Jag bad Kicke skriva om detta och det var elakt, och det var jag som publicerade artikeln så det är jag som ska ha kritiken.

Här kommer en ny version, i vanlig hederlig Feber-form. /Roger

Oculus Rift kan ju användas till mycket och drömmen om den virtuella världen har länge funnits. I den kan man resa till platser man aldrig kommer att komma till och kanske få uppleva saker man aldrig kommer att få uppleva - eller kan uppleva just då. Sex är så klart en sådan sak.

Ryuto heter en kille som har hackat ihop sitt egna lilla tuttspel, eller vad man nu ska kalla det. Det är helt enkelt en Rift tillsammans med lite Arduino och sensorer från LeapMotion. Går så klart inte att köpa just nu men det lär finnas en marknad för detta i framtiden.
gizmodo.com +

Självlysande leksak med plankton

Pryl / Mojänger
När jag var liten så var jag galet fascinerad av självlysande saker och nu har detta blivit ett steg coolare. DinoPet är en genomskinlig dinosaurie som är fylld med plankton. Om man matar dessa lite då och då och ger dem (indirekt) solljus under dagarna har man en självlysande leksak på nätterna. Det är bara att skaka den lite så lyser planktonen upp tillvaron.

Man måste som sagt mata dem men man får med det i paketet för 60 dollar, när det tar slut kan man köpa ytterligare matpaket för 15 dollar.
biopop.com +

Boba Fett och hans skepp som Lego

Pryl / Mojänger
Boba Fett är en av de skönare karaktärerna i Star Wars, han har i alla fall det grymmaste namnet. I ett kommande Lego-set som kallas för Slave 1 får vi träffa honom och hans skepp men med på resan är dessutom Han Solo - i två versioner! En där han lever och mår bra och en där han är nedfryst och mår mindre bra.
shop.brixit.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen