Fight Club 2 på gång

Pryl / Serietidningar
Chuck Palahniuk håller på att skriva en uppföljare till sin bok Fight Club som blev väldigt uppmärksammad speciellt efter Davif Finchers filmatisering. Dark Horse kommer ge ut denna seriebok som kommer vara uppdelad i tio delar och illustreras av Cameron Stewart.

Fight Club 2 tar vid ungefär ett årtionde efter den första boken slutade där bokens huvudkaraktär har gift sig med Marla Singer och tillsammans har de en son på nio år. Händelserna kommer växla mellan att utspela sig i framtid samt i det förflutna.

Många av karaktärerna från första filmen kommer komma tillbaka likaså organisationen Project Mayhem.
www.darkhorse.com +

Manick som kollar om drinken är drogad

Pryl / Mojänger
Här är en liten manick som man kan skaffa sig om man är orolig för att ens drinkar är drogade. Denna lilla grej, som heter pd.id, doppar man helt enkelt ner i sin drink och så säger den till om det finns några substanser i drinken som inte borde vara där. Manicken kan användas flera gånger vilket ju är bra då den kostar 75 dollar.
www.indiegogo.com +

Lego visar The Dark Knight-set

Pryl / Pryl
Lego följer upp The Simpsons-setet med ytterligare ett film/serie-tema. Nu visas The Dark Knight upp och det man kan köpa är Läderlappen, Jokern och bilen Tumbler.

Setet som innehåller 1 869 stycken delar börjar säljas i september.
www.highsnobiety.com +

Hamsterhjul för katter

Ok
Pryl / Övrigt
Just nu pågår det en Kickstarter-kampanj för ett hamsterhjul för katter. Prylen skall hjälpa katter spendera lite energi när de är inomhus.

10 000 dollar ville folket bakom kampanjen ha men med 17 dagar kvar har man redan fått in nästan 100 000 dollar.
www.kickstarter.com +

Hörlursanpassad luvtröja

Pryl / Hörlurar
Betabrand kommer inom kort släppa en speciell luvtröja som är gjord av samma material som det man kan hitta på högtalare. Detta gör att man kan har hörlurarna utanför luvan utan att man tappar ljudkvalité. Tröjan har även en del hål för hörlurarnas kablar så den inte hänger och svänger överallt.

Betabrand tar just nu förbokningar för denna tröja som kostar 142 dollar. Någon gång under oktober månad hoppas man på att skeppa iväg tröjorna.
www.betabrand.com +

Ny uppdatering för Twitter förbättrar privata meddelande

Foto: Digital Trends
Webb / Twitter
I fredags blev det känt att Twitter kommer inom de närmaste veckorna att släppa en uppdatering som förbättrar privata meddelanden-funktionen. I dagsläget så kan man radera ett meddelande i appen för att sedan se det på tex webben och behöva radera det åter igen.

Med den nya uppdateringen så ska det man raderat försvinna från alla sina anordningar. Det kan vara skönt för de som får många meddelanden via Twitter. Man kommer också att kunna komma åt hela sitt meddelande-historik med den nya uppdateringen.

www.digitaltrends.com +
bloggportalen