m

NFL-match fick Apple Watch att varna

Matchen var för spännande

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

I söndags var det match mellan Saints och Vikings och det var så spännande att Apple Watch började varna. Det är en funktion från senaste uppdateringen där watchOS varnar användaren om man får en puls över 120 bpm trots att man är inaktiv. Anledningen till att man varnar är att det är ett tecken på att man kan få hjärtproblem, men det räcker tydligen med en väldigt spännande match.

Här ovan kan ni se matchens avgörande.

Android Wear-klockan som kostar 1,6 miljoner kronor

Med 589 diamanter

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Vi skrev häromdagen att TAG Heuer släppte en mindre version av sin Android Wear-klocka. Men man släpper också en version av sin större som inte har mer eller annorlunda teknik men väl en fetare prislapp. För 190.000 schweizisk franc, ungefär 1,6 miljoner kronor, får man 589 baguetteformade diamanter.

Lär dig spela piano på ett riktigt piano

Utan att hänga med pianolärare

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Smarta hemmet

Att spela piano är inte alls dumt men alla vill eller kan inte hänga med en fysisk pianolärare. Som väl är finns det massor med digitala hjälpmedel och nu finns det ett för dig som redan har ett piano eller en flygel.

Piano Hi-Lite från The One är en pryl som man lägger på pianots tangenter. Sedan visar dioder vart du ska trycka och grejen känner också av vart och när du trycker. Sedan är det bara att börja spela. Du kopplar Hi-Lite till en tablet och på den kör du olika övningar och spel.

Prislappen ligger på 229 dollar och de kör kampanj på Indiegogo just nu.

CES2018 Smart robot som spelar pingis

Kan avgöra motståndarens nivå

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Robotar

Den här roboten som Omron hade med sig till CES-mässan i Las Vegas spelar pingis och använder sig av artificiell intelligens för att bedöma hur vass den mänskliga motståndaren är. Den anpassar då sitt eget spelande efter detta så att det blir en match av det hela och inte utklassningen från robotens sida - som vi vet är överlägsen oss människor.

TAG Heuer släpper mindre version av sin smarta klocka

41 istället för 45 millimeter

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

De flesta smarta klockor kommer i en storlek på 42 millimeter, även om vissa även finns i mindre versioner på 38 millimeter. TAG Heuer däremot, de skäms inte för sig så deras smarta klocka mäter hela 45 millimeter. Inget för den med smala handleder med andra ord, men nu släpper man även en version som är 41 millimeter som antagligen passar lite fler.

TAG Heuer Connected Modular 41 är namnet och både denna och 45:an har fått en uppdatering. Skärmarna är på 390x390 pixlar, av AMOLED-typ med bättre ljusstyrka på 350 nits. De har numera 1 GB RAM och 8 GB minne.

Även 41 mm-versionen är modulär och det finns nio olika band att välja mellan. Prislappen ligger på 1200 dollar

Flipperspelsdoktorerna
Ett utdöende yrke 
101kg
+
Bobby Green
På besök i en 125 år gammal pennfabrik
Hoppas få finnas i 125 år till 
112kg
+
Roger Åberg
Snygg stop-motion från Guldies
Going Fishing 
132kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
20.8°
+
Roger Åberg
0