Det här är en Pökomat P10 / 280

Pryl / Mojänger
Den här modellen heter Pökomat P10 / 280 och mer än att den gör något med mat och att den enligt tillverkaren ger dig som köper den ett tydligt övertag i branschen.

Vad den är egentligen är att den ger mig en anledning att posta ett Ronny & Ragge-klipp.
via Reddit

www.josefkoch.ch +
Roger Åberg
46.9°
+
-

Rykte: Apples iWatch kan komma att köra tredjepartsappar

Foto: Koncept
Pryl / Klockor
Enligt 9to5Mac så har en trovärdig källa berättat för dem att Apple kommer att tillåta tredjepartsappar i deras kommande smartklocka. Apple har redan utvecklat ett kit för utvecklarna så att de kan lansera klockan med flera appar redo att användas hävdar källan. Exakt vilka typ av appar det är prat om framkommer inte, men troligtvis kommer de att gå hand i hand med iOS 8 och dess egenskaper. Vi lär få mer information om detta under Apples presskonferens den 9:e september.

9to5mac.com +

Nu kan alla köpa Google Glass

Pryl / Pryl
Tidigare har man behövt ansöka om att få bli en Google Glass explorer för att få chansen att äga ett par Google Glass-glasögon men idag behöver man inte det. I googles butik Goolge Play finns Google Glass att köpa precis som vilken annan produkt som helst, det enda kravet är att man ska vara bosatt i USA eller i England.

Priset på glasögonen har dock inte ändrats och kostar fortfarande 1500 dollar, vilket är cirka 11000 kronor.
Bor nu i USA eller England och vill köpa Google Glass så kan ni göra det här.

www.geek.com +

Dubbelmoralen angående sexualisering

Video / Övrigt
Det har varit mycket snack kring sexualisering på sistone, speciellt kring en bild på kommande Spider-Woman där man ser henne på alla fyra med fokus på hennes bak. Milo Manara står för den bilden samt den framsidan som ska pryda första numret, både han och Marvel har fått sin del av kritik då många anser att man aldrig skulle sätta Spider-Man i en liknande sexuell position.

Maddox kommer med ett motargument angående detta i klippet ovan, kolla in.
youtube.com +
IFA 2014 presenteras av Sony Xperia

En soundbar för iMac

Pryl / Högtalare
Soundbars är trevligt under TVn, varför då inte ha en under datorn? XtremeMac gör en snygg sak i samma stil som iMac och i en storlek som passar perfekt för iMac. Den heter Tango Bar, kostar 99 euro och tyvärr kunde vi inte lyssna på den men jag är ändå sugen på att köpa en.
xtrememac.com +
IFA 2014 presenteras av Sony Xperia

Philips visar upp Afterglow

Pryl / TV
Mot slutet av Philips presskonferens på IFA-mässan så visade man upp ett koncept för hur framtida Ambilight-apparater kommer kunna se ut. På tidigare Ambilight-modeller har man endast lyst upp baksidan med LED-lampor och matchat färgerna till vad som visas på tvn men i konceptklippet visade man hur man kan expandera bilden med det som finns bakom tvn.

Philips kallar tekniken för Afterglow och tekniken projekterar bilden bakom tvn med hjälp av små projektorer. Det hela liknar lite IllumiRoom-konceptet som Microsoft visade upp för något år sedan.

Tidigast 2016 kan man tänka sig att detta kan bli verklighet.
www.engadget.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen