RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
49.1°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
48.1°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
95kg
+
Roger Åberg

HD-projektor från Sanyo

Har dubbla lampor

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Denna projektor från Sanyo har fått namnet PDG-DHT100L och är en HD-projektor. Kontrasten ligger på 7500:1 och man kan få upp bilden till hela 600 tum om man så önskar. Ingångarna är bland annat DVI, HDMI, Mini D-sub med flera. Verkar vara en riktigt intressant projektor, men den kostar därefter. Utan lins får man betala hela 21 995 dollar.

RSS 1 kommentar till artikeln
pengi
Jag är lite nyfiken på ljusstyrka på den. För 600 tum säger inte så mycket. Det går med alla hemprojektorer, det som skiljer är bara att bilden blir väldigt mörk, och man kanske inte ser den om det inte är toksvart runt omkring.

Kollar man på sidan ser man iofs:
Brightness: 6,500 ANSI lumens

Det gör en relativt mörk bild i normal rumsbelysning, utan det krävs ett nersläckt rum isf.

På dreamhack tidigare hade vi en duk på motsvarande 500 tum, och en projektor på ungefär 17000 ANSI lumens (vill minnas att det var specen på SLM r17), vilket gav en ljus och bra bild när hallen var nersläckt, men när hallen var tänd så var det i princip omöjligt att se allt som inte var vit text på svart bakgrund och relativt stor och tydlig font.

i vintras hade vi större duk, men då en projektor på 25000 ANSI lumens, vilket var synligt i tänd hall, men inte direkt användbart.

Bara så ni har lite jämförelser på det där med "600 tum" och projektor.
av pengi, torsdag 12 mars 2009 kl 15:17
Kommentera artikeln