Kravbrev har börjat skickats ut till fildelare
4500 kronor för en film 
23.6°
+
André Stray
0
Trailern för Jean-Claude Van Johnson är här
Spana in den! 
42.6°
+
Frode Wikesjö
0
Har du testat frukten Durian?
Den som luktar fis 
82kg
+
Bobby Green

D-Link DIR-685 har NAS

Router med nätverkslagring

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Idag presenterade D-Link sin senaste router DIR-685 som både har en inbyggd digital fotoram samt stöd för nätverkslagring (NAS).

Den inbyggda skärmen är på 3,2 tum och förutom att det går att visa fotografier på den så kan man även kolla på enhetens status samt RSS-flöden, väder och annat som hämtas in från Internet. Vidare finns inbyggd FTP-server, skrivarserver och stöd för nedladdning via BitTorrent.

DIR-685 släpps på den svenska marknaden i augusti och kommer då att kosta cirka 3 000 kronor. Hela pressreleasen hittas under "Läs mer".

D-Link lanserar en trådlös ?allt-i-ett? lagringsrouter med inbyggd LCD-skärm
DIR-685 ? hjärtat i det digitala trådlösa hemmet

D-Link presenterar idag sin senaste nätverksprodukt för hemmet; DIR-685. Enheten har routerns alla egenskaper, i kombination med Network Attached Storage (NAS) samt SharePort-teknik för att dela ut exempelvis skrivare och scanners. Alltsammans kompletterat med en färgstark 3,2-tums LCD-skärm på utsidan för visning av foton, skrivbordsapplikationer och nätverksprestanda.

Designen är utformad med bekvämlighet och funktionalitet i åtanke och den nya trådlösa D-Link DIR-685 erbjuder en stilfull och elegant produkt till det digitala hemmet. LCD-skärmen visar enhetens status via grafiska mätstickor, digitala bilder, nyhetsflöden, väderprognoser och annat innehåll på Internet i upp till 1,6 miljoner färger. Fotoramen inkluderar en kostnadsfri webbtjänst (framechannel.com) som gör det möjligt att anpassa innehållet direkt i skärmen via Internet. Detta gör både visning och åtkomst till bilderna enklare.

Funktionen Network Attached Storage (NAS) stödjer både UPnP-server-funktioner och BitTorrent-nedladdningar. En inbyggd FTP-server möjliggör tillgång till dokument, bilder, musik och andra medier lokalt via hemmanätverket eller på distans via Internet. Båda USB-portarna, som är placerade på baksidan av DIR-685, använder sig av SharePort-tekniken vilket möjliggör användande och delning av USB-enheter ? exempelvis skrivare ? från vilken plats som helst i hemmet eller på kontoret.

? DIR-685 är den idealiska ?all-in-one?-nätverksenheten för hemmet som ger användarna tillgång till den senaste tekniken i hemmet. Väldigt få andra kan erbjuda en liknande helhetslösning med funktioner som lagring, FTP-server och en skrivarserver ? allting förpackat i en liten box så att den smälter in i alla hemförhållanden. Och som en extra bonus är den skonsam mot miljön, säger Fredrik Wells, produktchef på D-Link.

Skonsam mot miljön
DIR-685 använder tekniken ?D-Link Green? som sparar energi på flera olika sätt ? allt ifrån att automatisk justerar energiförbrukningen för portar och kabellängder, som till att samla alla funktioner till en enhet istället för många olika produkter samt genom att använda viloläget som automatiskt stänger av strömmen till LCD-skärmen. Med timerfunktionen går det även att stänga av routerns WiFi funktion under en förbestämd tid och strömadaptern uppfyller Energy Star-specifikationerna och ger strömbesparingar på upp till 30 procent. Samma energisparande funktioner som finns i routerns gigabitportar finns även i NAS-enheten.

Pris och tillgänglighet
D-Link DIR-685 finns tillgänglig på marknaden under augusti månad till ett rekommenderat pris på 2 995 kronor.

Läs mer
Kravbrev har börjat skickats ut till fildelare
4500 kronor för en film 
23.5°
+
André Stray
0
Trailern för Jean-Claude Van Johnson är här
Spana in den! 
42.6°
+
Frode Wikesjö
0
Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
50.1°
+
Roger Åberg
0
Skön Gremlins-affisch
Med massvis med populärkulturreferenser 
44.1°
+
Frode Wikesjö
0