Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.6°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
77kg
+
Bobby Green

Dustin tror på en trist jul

Så här precis innan semestern

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Dustin spår redan nu vilken årets julklapp kommer bli och det är inget att bli upphetsad över, mitt tips är att ignorera och njuta av solen istället.

På första platsen spår Dustin att LED-TV kommer ligga. Platt-TV:n igen alltså, fast uppdaterad. Hur spännande känns det? Dessutom känns det inte alls som att folk kommer att springa till elektronikaffären och köpa LED-TV:s i dessa tider.

På andra plats kommer, enligt Dustin, Blu-ray-spelaren. Ok att de börjar bli billigare nu men hur ohett är inte Blu-ray egentligen?

På tredje plats kommer, också enligt Dustin, Windows 7 och det måste väl ta priset i tråkiga julklappar? Tänk er att komma tillbaka efter julledigheten och polarna frågar "vad fick du i julklapp då?" och svaret är "Windows 7".

Nä, vi får hoppas att det släpps lite roliga prylar under andra halvåret så att det finns något roligt och spännande att lägga under granen.

RSS 4 kommentarer till artikeln
medial
blueray är väl inte så ohett?bara det att svenska butiker vägrar köpa in titlar..inte ens den dedikerade videokedjan hemmakväll har ett utbud värt att nämna..dom skyller på att för få köper dom men om det fanns ett bättre utbud så köper folk tror ja iaf..ja hade gjort d..annars kan man köpa billiga bluerayfilmer från axelmusic.com.mycket billigare än i svenska butiker samt att det är import så man får tag i filmerna snabbare.har även mycket bra priser på spel till alla plattformar..
av medial, torsdag 25 juni 2009 kl 11:49
dnl
Bluray är faktiskt väldigt ohett. Det är en plastskiva full med kopieringsskydd man förväntas gå och köpa/hyra i nån butik med oerhört begränsat utbud nånstans långt efter att filmen kommit. Just det, och de vill gärna lansera dem vid olika tidpunkter på olika marknader av någon anledning.

Nej de där får de behålla. Nån borde faxa dem och berätta om det här Internet vi fått.
av dnl, torsdag 25 juni 2009 kl 22:12
Ahlzen
Bluray är iaf inte lika svalt som DVD som känns väääääldigt 90-tal.
Eller för den delen nertankade dvd-kopior med undertexter från en finnig fjortis, då ser jag hellre ingen film öht.
av Ahlzen, fredag 26 juni 2009 kl 09:32
simulacra
BD är öht inte ohett, de titlar man kan köpa på nätet är öht inte av samma kvalitet.
av simulacra, fredag 26 juni 2009 kl 11:42
Kommentera artikeln