Kaffekapslar lär skada miljön

Foto: Tom Andre Skarning
Pryl / Övrigt

Dricker du kaffe från en kapselmaskin? Du är inte ensam, många har gått och skaffat sig en sådan liten styggelse. (min personliga åsikt) Trenden har varit tydlig, varje hem-butik med självaktning säljer drygt fyra olika märken av kapselbryggare.

I USA har de märkt av trenden på ett annat sätt. Där börjar de använda kapslarna fylla soptipparna. De är nämligen sjukt svåra att återvinna. Folien och plasten är så starkt ihoplimmade att det inte går att källsortera materialen. Kanske värt att tänka på, förutom att kaffet inte blir så himla gott heller.
Efter hoppet kan ni se det amerikanska nyhetsinslaget från CNBC.

gizmodo.com +
Läs mer...

Trailer för W/ Bob & David

Film / Trailer

Netflix släppte i går en ny trailer för humorprogrammet W/ Bob & David med David Cross och Bob Odenkirk. Programmets avsnitt består av en massa sketcher och samtliga fyra avsnitt har premiär på Netflix den 13 november.

www.theverge.com +

14 minuter Rise of the Tomb Raider

Spel / Multiplattform

Här bjuds vi på 14 minuter med gameplay från Crystal Dynamics kommande Tomb Raider-spel Rise of the Tomb Raider. I klippet får man se när Lara utforskar en av spelets kryptor så om man inte vill veta hur man löser de olika pusslen så får man helt enkelt låta bli att titta.

Rise of the Tomb Raider släpps till Xbox 360 och Xbox One den 10 november. Under början av 2016 kommer det släppas till Windows och om ett drygt år släpps det även till PlayStation 4.

www.polygon.com +

Rykte Hulken dyker upp i Thor: Ragnarok

Film / Nyhet

Filmssidan JoBlo rapporterar att Mark Ruffalo kommer dyka upp som Hulken igen i den kommande Thor-filmen, Thor: Ragnarok.

"Ruffalo is on board. As to how much time he'll spend as Hulk vs. Banner, we can't say, only that he's absolutely part of the supporting cast and will feature prominently."

Då sannolikt merparten av filmen inte utspelar sig på jorden så finns det ju potential här att filmen kan bli en eventuell språngbräda för Marvel att initiera Planet Hulk-linjen i Marvels filmuniversum.

Artikeln nämner även att både Tom Hiddleston (Loki) och Jamie Alexander (Lady Sif) kommer återvända i Thor Ragnarok.

Thor: Ragnarok har premiär den under 2017.

www.joblo.com +

Tillbaka till framtiden-DLC till Rocket League

Spel / Multiplattform

Lagom till Tillbaka till framtiden-dagen, den 21 oktober, kommer Psyonix släppa ett nytt DLC-paket för Rocket League. Spelet kommer nämligen då få den klassiska DeLorean-bilen som en spelbar Battle-Car. Bilen kommer även ha de ikoniska blixteffekterna när man kör lite fortare.

Back to the Future Car Pack kommer DLC-paketet att heta och kommer kosta runt 20 kronor.

blog.eu.playstation.com +

Ny trailer för Shannara Chronicles

Film / Trailer

MTV släppte nyligen en ny trailer för sin kommande äventyrsserie Shannara Chronicles [IMDb]. Serien är baserad på Shannara-böckerna av Terry Brooks och utspelas efter apokalypsen här på jorden. Människorna använder sig av magi och primitiv teknologi för att överleva vardagen.

Shannara Chronicles kommer att börja sändas på MTV den 5 januari 2016.

io9.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen