Mångsidig överlevnadssnowboard

Pryl / Pryl

Gänget på Signal Snowboard tar var tredje torsdag och släpper lös sina galnaste idéer. Den här videon visar en av dessa idéer. De bestämde sig för att bygga en överlevnadsbräda. Den delar sig inte bara till ett par skidor när du behöver traversera flackare landskap, den hyser också en spade och en såg. Lika galet som genialiskt.

gizmodo.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

I dag fick PlayStation 4 spelen AeternoBlade, Boggle, Galak-Z, Submerged och Sword Art Online Re: Hollow Fragment.

Förutom det får PlayStation Plus-ägare i dag även tillgång till Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4), Limbo (PS4), God of War Ascension (PS3), Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita), Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita) och CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita).

blog.eu.playstation.com +

Google Chrome Beta 45 för Android ute nu

Android / Mjukvara

Custom Tabs visades upp under Google I/O tidigare i sommar och nu har vi möjligheten att testa de nya webbläsartabbarna som kan dyka upp i appar, i stället för att du skickas till Chrome när du klickar på en länk i en app.

Utöver Custom Tabs så har Chrome Beta 45 fått bättre media-kontroll, uppdaterat gränssnitt för bokmärken, bättre loggning för feedbackrapporter och givetvis en drös med buggfixar.

Chrome Beta 45 finns tillgängligt via Google Play Store eller APK Mirror.

www.androidpolice.com +

Ytterligare en video som visar hur Terminator blev till

Film / Kortfilm

I en ny video från Legacy Effects, gänget bakom videoeffekterna i nya Terminator: Genisys, får vi en rätt bra inblick i det arbete som utfördes för att få fram de flådiga effekterna som vi får se i den färdiga filmen.

youtube.com +

Robot beställer mat på drive-in

Pryl / Robotar

Robotar och självkörande bilar börjar allt mer bli en del av vår vardag även om det antagligen dröjer några år innan vi skickar iväg våra robotar för att handla mat på drive-in-restauranger.

Här försöker man sig på detta och filmar med en dold kamera personalens reaktion. Vissa blir vettskrämda medan vissa verkar uppskatta det och tycker det är roligt. Min personliga favorit är snubben runt 0:55.

youtube.com +

Lite gameplay från Halo 5: Guardians

Spel / Microsoft

Här har vi lite gameplay från flerspelarläget i Halo 5: Guardians där man visar upp Fathom-kartan.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen