Knivar i kolfiber

Pryl / Pryl

De här knivarna är helt i kolfiber och ingen utav dem väger över 32 gram. Du kommer alltså inte ens märka att du har med knivarna i din packning, samtidigt som de är tåliga som få och gör jobbet åt dig. Att de sedan är snygga att se på är bara en bonus.

Dock är de inte världsbäst om du vill ha något riktigt sylvasst och mattas ned rätt ordentligt om du inte är noga med att slipa dem ofta. Men är du inte så noga med det utan mer vill ha knivarna som show passar de ju utmärkt. Kolfiber är alltid kolfiber.

Kostar från 65 till 85 dollar.

via Gizmodo store.carbonfibergear.com +

Kille rockar på Taiko No Tatsujin

Spel / Övrigt

Spelet Taiko No Tatsujin kräver en hel del taktkänsla och snabbhet. Den här killen har båda delarna och visar vart skåpet ska stå när han rockar loss framför kameran.

Rocket Racoon-rygga

Pryl / Övrigt

Rocket Racoon, superhjälte-tvättbjörnen som dyker upp i flera av serieförlaget Marvels titlar och nu senast sågs i storfilmen Guardians of the Galaxy, har nu förärats med en ryggsäck designad som honom.

Ryggan är antagligen mer ball än användbar och en laptop eller en iPad är nog ungefär vad som går att packa ner i den. Hur som helst, skulle du vara sugen så kostar den 40 dollar host Think Geek.

via Gizmodo www.thinkgeek.com +

Vissa har redan börjat modda för Fallout 4

Spel / Multiplattform

Fallout 4 släpps först i november, men moddandet för spelet har redan dragit igång.

En av de som moddar kallar sig för Zealotlee på imgur och har lagt upp bilder på ett Rail Rifle-vapen han jobbar på. Han är känd inom moddingcommunityn och har tidigare skapat moddar till Fallout 3.

Att moddandet redan inletts är ett tydligt tecken på att det lär finnas en hel del trevliga tillägg att ta sig an när spelet väl släpps.

www.pcgamesn.com +

Inside Out möter Inception i Incept Out

Film / Trailer

Vad får man om man trailern till Pixars nya Inside Out med musiken från Inception? Ett lika episkt resultat som när man blandar in musiken från Inception med precis vad som helst.

vimeo.com +

Netflix och Amazon skippar fjärde säsongen av Hannibal

Film / TV-serier

Det ser lite brunt ut för den fjärde säsongen av Bryan Fullers Hannibal med Mads Mikkelsen och Hugh Dancy i spetsen. För några veckor sedan blev det känt att NBC inte kommer beställa någon fjärde säsong av Hannibal då seriens tittarsiffror varit lite väl låga, trots hyllningar från kritiker och hängivna fans.

Efter att serien lades ner trodde många att Amazon eller Netflix skulle köpa upp rättigheterna för den fjärde säsongen, men under gårdagen skrev Bryan Fuller på Twitter att både Amazon och Netflix skippar Hannibal.


Men än är det inte över. Som ni ser ovan så skriver seriens skapare att möjligheter undersöks för tillfället.

www.slashfilm.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen