Knivar i kolfiber

Pryl / Pryl

De här knivarna är helt i kolfiber och ingen utav dem väger över 32 gram. Du kommer alltså inte ens märka att du har med knivarna i din packning, samtidigt som de är tåliga som få och gör jobbet åt dig. Att de sedan är snygga att se på är bara en bonus.

Dock är de inte världsbäst om du vill ha något riktigt sylvasst och mattas ned rätt ordentligt om du inte är noga med att slipa dem ofta. Men är du inte så noga med det utan mer vill ha knivarna som show passar de ju utmärkt. Kolfiber är alltid kolfiber.

Kostar från 65 till 85 dollar.

via Gizmodo store.carbonfibergear.com +

Sh!t mirrorless fanboys say

Foto / Övrigt

Här kommer en ny video från gänget på DigitalRev och denna gång så kör de nya ”Sh!t fanboys say”-video. Denna gång så har de ställt in siktet på de som pratar upp spegellösa systemkameror aningen för mycket.

youtube.com +

Hur man bygger ett blåsrör med lasersikte

Pryl / Övrigt

YouTube-profilen Grant Thompson visar här hur man bygger ett blåsrör med lasersikte för väldigt lite pengar.

www.youtube.com +

Läcka HTC One M9 kommer i två storlekar

Android / HTC

Det har läckt ut en bild på nätet som sägs föreställa HTC:s kommande flaggskeppsmodell HTC One M9 och utav den bilden kan vi sluta oss till att One M9 ser ut att dyka upp i två olika storlekar.

Bilden har publicerats av Evleaks som vanligtvis brukar ha väldigt torrt på fötterna innan han publicerar läckor så det är antagligen inte helt omöjligt att det dyker upp både en HTC One M9 och HTC One M9 "Plus". Den större av modellerna ser även ut att vara försedd med en fysisk hemknapp liknande den som återfinns på Samsungs Galaxy-modeller.

Det finns inga uppgifter om när HTC ska presentera One M9 men det är väl inte helt omöjligt att det sker i samband med Mobile World Congress i Barcelona som går av stapeln den 2-5 mars.

htcsource.com +

Fredagsdansen

Video / Övrigt

Snubbe vaknar efter en lång festnatt och inser att det pågår värsta rajvet utanför. Så det finns ju egentligen bara en sak att göra, att helt enkelt dansa på.

www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen