Blackhawk Secretary Trunk

Pryl / Övrigt

När jag är ute och reser försöker jag resa med så lite bagage som det bara går men om du är lagd åt andra hållet så tror jag att resväskan Blackhawk Secretary Trunk är precis vad du letar efter då man i stort sett kan packa ner en mindre lägenhet i den.

Den har ett ytterhöljd i aluminum och är inuti försedd med utragbara lådor och andra fack att stoppa prylarna i. Den har dimensionerna 104x76x196 centimeter och väger cirka 240 kilo utan packning.

Den kostar cirka 4 300 dollar och sen kan du nog räkna med att få betala för en del övervikt om du tänker ta den på flyget. Vill du bara ha den som ett smidigt hemmakontor så ser den ju i och för sig ut att funka fint till det med.

via Gizmodo www.restorationhardware.com +

Dragon's Dogma Online blir verklighet

Spel / PC

I slutet av förra året hintade Capcom om att de jobbade på ett nytt spel i en omtyckt serie och spekulationer startade direkt kring ett nytt Dragon's Dogma. Nu har företaget också bekräftat att de jobbar på en onlineversion av spelserien.

Informationen kommer via ett utdrag för den kommande upplagan av tidningen Famitsu och även om informationen kring spelet än så länge är knapphändig så är det i alla fall klart att fokus kommer att ligga på samarbete mellan vänner. Fler detaljer lär ramla in när tidningen är publicerad.

www.siliconera.com +

Stjärna med enormt ringsystem

Vetenskap / Rymden

Ringarna runt Saturnus är inte helt små men trots detta så kan vi knappt se dem från jorden då de är lite för långt borta. Nu har några forskare hittat ett ringsystem som dock är så enormt mycket större att det utan problem skulle synas med blotta ögat om ringarna var runt Saturnus, de skulle troligen synas flera gånger så stora som en fullmåne.

Dessa ringar har de upptäckt kring en stjärna vid namn j1407 genom att mäta hur ljuset från stjärnan avtog i ett mönster på båda sidorna av stjärnan. Det vill säga att de mätte skuggan för att på så vis se att det troligen finns ett enormt ringsystem kring stjärnan.

gizmodo.com +

Lanseringstrailer för Grim Fandango Remastered

Spel / Multiplattform

Igår släpptes den efterlängtade remaken av Grim Fandango och nu har även en trailer för spelet presenterats. Grim Fandango Remastered finns nu tillgängligt på PS4, Playstation Vita, Windows PC, Linux och Mac.

Den omgjorda versionen verkar också ha tagits emot väl och spelet har i snitt 84/100 på Metacritic just nu.

youtu.be +

Steve Urkel som anime

Video / Humor

Kommer ni ihåg serien Räkna med bråk eller som den heter på originalspråk, Family Matters? Det är serien där vi får följa meganörden Steve Urkel och hans alter ego Stephen. Här kan vi se en alternativ version av serien och hur den skulle kunna utspela sig om den blev en anime. Aningen våldsammare.

sploid.gizmodo.com +

World of Warcraft får selfiekamera

Spel / PC

Den som spelar World of Warcraft vet att det inte är speciellt lätt att ta bilder av sin karaktär framifrån. Det krävs en del meckande med kameran för att få till en bra vinkel. Men frukta ej. Blizzard har lösningen på problemet och lanserar nu en selfiekamera. Givetvis poserar din karaktär framför kameran för den ultimata bilden.

Kameran kan låsas upp genom ett uppdrag på nivå 100 som fått namnet Field Photography. Ytterligare ett uppdrag kan uppgradera kameran med tre olika Instagramliknande filter: tecknat, svartvit och döden.

Kameran följde med den senaste uppdateringen som just nu är i testfas och i samma uppdatering integrerade Blizzard Twitterstöd där spelare kan twittra information direkt från spelet. Så nu kan vi räkna med att få se en massa WoW-selfies i flödet också. Och selfiebilderna har redan börjat trilla in på olika ställen på nätet, bland annat i Blizzards WoW-forum.


www.polygon.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen