Blackhawk Secretary Trunk

Pryl / Övrigt

När jag är ute och reser försöker jag resa med så lite bagage som det bara går men om du är lagd åt andra hållet så tror jag att resväskan Blackhawk Secretary Trunk är precis vad du letar efter då man i stort sett kan packa ner en mindre lägenhet i den.

Den har ett ytterhöljd i aluminum och är inuti försedd med utragbara lådor och andra fack att stoppa prylarna i. Den har dimensionerna 104x76x196 centimeter och väger cirka 240 kilo utan packning.

Den kostar cirka 4 300 dollar och sen kan du nog räkna med att få betala för en del övervikt om du tänker ta den på flyget. Vill du bara ha den som ett smidigt hemmakontor så ser den ju i och för sig ut att funka fint till det med.

via Gizmodo www.restorationhardware.com +

Will Ferrell sjunger Star Trek

Video / Humor

Vi har tidigare fått smakprov på Will Ferrells skönsång och nu har han varit igång igen med ett lite annorlunda stycke. Under ett besök på The Late Late Show framförde han nämligen ledmotivet från Star Trek.

Bonusklipp från samma show hittar ni nedan.

www.polygon.com +

Datum för Blackrock Mountain

Spel / Multiplattform

Blizzard kommer släppa den andra expansionen för kortspelet Hearthstone: Heroes of Warcraft den 3 april. Denna expansionen innehåller 31 nya kort som man kan leka med något som borde skaka om folks kortlekar en aning.

Om man vill låsa upp expansionens olika nivåer direkt kan man köpa det för 21,99 Euro men man kan även använda sig av guldet man tjänat inne i spelet för att låsa upp nivåerna.

eu.battle.net +

Jeremy Clarkson förklarar allt som har hänt

Bil / Övrigt

En snubbe vid namn Jon Harvey har skojat till det lite och klippt ihop gamla klipp från Top Gear som gör att Jeremy Clarkson själv berättar om det senaste som har hänt.

Färska rykten kring den sparkade programledaren säger att han ska dra igång en ny bilshow tillsammans med Netflix. Hur det blir med det återstår såklart att se.

Skulle ni vilja se en ny bilshow med Jeremy eller är han körd i er bok?

Apriluppdateringen till Xbox One är på väg

Spel / Microsoft

Apriluppdateringen för Xbox One innehåller inte riktigt lika stora förändringar som förra månaden. Men ändock är det lite som är nytt. I den här videon går Major Nelson igenom vad vi kan vänta oss i nästa uppdatering och en av de stora nyheterna är möjligheten att skicka röstmeddelanden.

www.allgamesbeta.com +

Facebook börjar testflyga sina jättestora drönare i sommar

Webb / Facebook

I sommar är det dags för Facebook att testflyga sin massiva drönare som ska ge fler människor tillgång till internet. Den obemannade drönaren är lika lång som drygt 6 bilar, lite bredare än ett flygplan och väger endast som 4 bildäck.

Drönaren är försedd med solceller och ska enligt Facebook ingenjörschef Jay Parikh kunna glida runt under väldigt långa perioder som ska sträcka sig upp till flera år.

För drygt en månad sen testflög företaget mindre version av drönaren, men snart ska alltså den riktiga versionen av drönaren testflygas som för övrigt är 10 gånger större än den mindre versionen.

Facebook är förstås inte de enda som vill förse hela jordens befolkning med internet. Google har sedan en tid tillbaka drivit Project Loon som ska göra samma sak med ballonger.

www.theverge.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen