Världens snabbaste elcykel

Pryl / Pryl

Specialized har släppt en ny elcykel som de döpt till Turbo. Och namnet passar bra, cykeln gör nämligen hela 45 km/h vilket gör den till världens snabbaste elcykel du kan köpa i en vanlig affär.

Cykeln har en elmotor på 250 watt som drivs av ett Li-Ion-batteri som ska ta två timmar att ladda. Den har även bromskraftsåtervinning och inbyggt fram- och bakljus med LED-teknik. När den kommer eller vad den kommer att kosta är än så länge oklart.

via Gizmodo www.bikeradar.com +

GameSpot recenserar Xenoblade Chronicles X

Spel / Nintendo

På fredag släpps då äntligen Xenoblade Chronicles X till Nintendo Wii U men om spelet är något att ha eller inte försöker folket från GameSpot svara på i videorecensionen ovan.

Länkar till fler recensioner för spelet kan hittas via länken nedan.

www.neogaf.com +

Japanska forskare skapar rörbara hologram

Vetenskap / Forskning

Några japanska forskare har lyckats skapa hologram som reagerar och kan manipuleras när man rör dem. Man tror att denna teknik kan användas till allt från underhållning till medicin och att dessa hologram har möjlighet att ge folk en bättre känsla för vad de använder.

"You can't actually feel the videos or pictures, and although you can project a video, you can't interact with it by touching it. So, if we can project an image in a three dimensional form, and if you can touch it, then you can make something where you'll think that there actually is something there,"

Det är inte första gången en sådan här teknik skapas men tidigare lösningar har gett användare brännskador vilket ju inte är så användarvänligt.

www.reuters.com +

Lanseringstrailer för Just Cause 3

Spel / Multiplattform

Releasen av Just Cause 3 är verkligen nära förstående nu vilket innebär att det är dags för spelets lanseringstrailer att göra entré.

Trailern är ett resultat av en tävling som hållits där flera fans fått slåss om äran att ta fram lanseringstrailern och den film ni kan se ovan är från deltagaren CoolTwinSkittles som alltså vann med sitt bidrag Explosion Rap.

Just Cause 3 släpps i morgon till Playstation 4, Xbox One samt Microsoft Windows och i natt klockan 01.00 kommer embargot för recensionerna att släppas vilket innebär att vi lär få se fram emot flera intryck från spelet under morgondagen.

Framtiden osäker för Pepsi-luren

Mobil / Övrigt

Nyligen drogs det igång en crowdfundingkampanj för att Pepsi-luren P1 skulle bli verklighet i Kina. 3 december är sista dagen för insamlingen, och det verkar som att kineserna är rätt opepp på luren. För att enheten skulle bli verklighet så behövde 3 000 000 yuan samlas in och i skrivande stund har 1 331 449 yuan skrapats ihop. Inte ens hälften, alltså.

Så ni som sett Pepsi-luren och känt något sorts vill-ha-behov så är detta rätt tråkiga nyheter då det här troligtvis betyder att telefonen inte kommer bli verklighet.

via The Next Web z.jd.com +

Kompatibla 360-spel för Xbox One ska presenteras varje månad

Spel / Microsoft

I början av november fick vi äntligen den tämligen långa listan över Xbox 360-spel som blir spelbara på Xbox One. Men redan från början har Microsoft varit tydliga med att fler och fler spel kommer att bli kompatibla framöver och nu meddelar Phil Spencer via Twitter att nya kompatibla spel kommer att presenteras varje månad.

För tillfället fungerar 104 360-spel på Xbox One och användare kan via Xbox Ones hemsida lämna in önskemål över kompatibla titlar för framtiden. I topp bland mest önskade spel ligger Call of Duty: Black Ops II, Skyrim, Red Dead Redemption och Call of Duty: Modern Warfare 2.

attackofthefanboy.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen