Pixelerad handduk

Pryl / Övrigt

Tro det eller ej men det är inte handduken med Svampbob Fyrkant på som gäller på stranden i år, utan den här som effektivt döljer dina allra heligaste delar på kroppen. Handduken ser ut som ett helt gäng med pixlar och får vem som helst att se ut som en karaktär i "The Sims" eller någon som fångats naken av en övervakningskamera ur programmet "Cops".

"The Censorship Towel" är tyvärr än så länge bara ett koncept från Carmichael Collective och om den hinner sys ihop innan sommaren är här på riktigt vågar jag inte svara på. Tills dess får du helt enkelt gå naken.

via Gizmodo www.buzzfeed.com +

Kalifornien efterlyser drönarpiloter som flög under skogsbrand

Pryl / Drönare

För några veckor sedan brann det rätt rejält på motorvägen vid Cajun Pass några mil utanför Los Angeles där drygt 20 bilar brann upp. Brandkåren som försökte släcka branden med helikoptrar var tvungna att landa vid tre tillfällen för att ett gäng drönarpiloter tyckte att det var ett bra tillfälle att plåta missödet på marken. Enligt brandkåren ledde detta till att elden kunde sprida sig och skada ännu mer saker kring branden.

Jorge Ramos, ordförande vid San Bernardino County Board of Supervisors, verkar inte uppskatta de käppar som drönarpiloterna satte i hjulen på brandkåren och har nu berättat att de kommer erbjuda pengar för de som kan lämna information om piloterna.
We want to know who was flying drones, and we want them punished. Someone knows who they are, and there is $75,000 waiting for them.

Helikoptrarna var som sagt tvungna att landa vid tre tillfällen under brandens gång och San Bernadino betalar ut 25 000 dollar för information om varje incident.

Ovan ser ni ett nyhetsinslag om händelsen.

www.theverge.com +

Världens tio farligaste platser

Video / Allvar

Här har någon sammanställt en topplista på vad de anser vara världens tio farligaste platser vilket kanske inte helt stämmer men det finns helt klart en del rätt otäcka platser med på den här listan.

Dock så förekommer även turistmål som till exempel Dödens Väg i Bolivia som även om man kanske ska ta det lite lugnt där inte är jättefarligt om man inte utmanar ödet allt för mycket.

youtube.com +

Fiffigt skydd till blind hund

Pryl / Mojänger

Bumper Buddy är en slags stötfångare som ägarna till den här blinda hunden tog fram för att inte hunden ska gå in i massa saker i huset.

Det är ingen produkt som går att köpa för tillfället men har man en blind hund och tycker detta verkar intressant så är det antagligen inga svårigheter att tillverka det här själv.

youtube.com +

Exploding Kittens börjar skeppas nu

Spel / Brädspel

I januari startade The Oatmeal en Kickstarter för ett kortspel vid namn Exploding Kittens. Målet var då att samla ihop pengar så att 500 exemplar kunde göras, men Exploding Kittens fick ihop lite mer pengar än väntat och är för tillfället den fjärde största insamlingen på Kickstarter med 8,7 miljoner dollar.

Hur som helst så skulle Exploding Kittens börja skeppas under juli månad, men på grund av att antalet exemplar gick från 500 till 460 000 så blev leveransen aningen försenad. Trots försening så meddelar gänget nu att de nu, den 31 juli, kommer börja skicka ut Exploding Kittens till de som förbokat via Kickstartersidan.

Så om ni la pengar på Exploding Kittens så bör ett exemplar av kortspelet dyka upp i er postlåda inom kort. Ovan ser ni en video om de exploderande katterna.

www.explodingkittens.com +

Wasteland 2: Director's Cut kommer släppas 13 oktober

Spel / Multiplattform

InXile, utvecklarna av det Kickstartade spelet Wasteland 2, har nu berättat att nya Director's Cut-versionen av spelet kommer att släppas 13 oktober. Och den här gången till betydligt fler plattformar än tidigare då release kommer ske på Playstation 4, Xbox One samt PC, Mac och Linux.

I Director's Cut ingår originalspelet med ett par nya moment som Perks and Quirks som låter dig modifiera dina karaktärer ytterligare samt Precision Strike som låter dig sikta på specifika kroppsdelar. Sedan kommer grafiken vara snäppet bättre tack vare Unity 5.

www.eurogamer.net +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen