Pixelerad handduk

Pryl / Övrigt

Tro det eller ej men det är inte handduken med Svampbob Fyrkant på som gäller på stranden i år, utan den här som effektivt döljer dina allra heligaste delar på kroppen. Handduken ser ut som ett helt gäng med pixlar och får vem som helst att se ut som en karaktär i "The Sims" eller någon som fångats naken av en övervakningskamera ur programmet "Cops".

"The Censorship Towel" är tyvärr än så länge bara ett koncept från Carmichael Collective och om den hinner sys ihop innan sommaren är här på riktigt vågar jag inte svara på. Tills dess får du helt enkelt gå naken.

via Gizmodo www.buzzfeed.com +

Veckans erbjudande med Xbox Live Guld

Spel / Microsoft

Den här veckan kan de som sitter på Xbox One plocka upp Far Cry 4 till nedsatt pris. Vanliga spelet är nedsatt med 45 procent medan Gold Edition är nedsatt med 40 procent. Det är även rabatt på spelets season pass. Till Xbox One hittar vi även Assassin's Creed Unity nedsatt med 45 procent.

Till Xbox 360 är kompotten mer blandad. Flera CoD-spel inklusive Modern Warfare 3 och Black Ops är nedsatta liksom Far Cry 3, Far Cry 4 och addons till Bioshock.

Alla erbjudanden hittar ni via länken nedan.

majornelson.com +

Jonas Åkerlund regisserar Lords of chaos

Film / Nyhet

Blabbermouth rapporterar att den svenske regissören och en av Bathorys ursprungsmedlemmar, Jonas Åkerlund, kommer att regissera den kommande filmen "Lords of Chaos" som är en verklighetsbaserad film som handlar om det norska black metal-bandet Mayhems tidiga år.

Filmen bygger på boken "Lords Of Chaos: The Bloody Rise Of The Satanic Metal Underground" som bland annat skildrar när Mayhems sångare Øystein Aarseth (Euronymous) blir mördad Kristian "Varg" Vikernes som då spelade i det konkurrerande bandet Burzum.

"Lords of Chaos" kommer att börja spelas in i Norge till hösten men det är oklart när filmen får premiär. I klippet ovan hittas en intervju som Sveriges Radio gjorde med Euronymous 1993, samma år som han mördades.

www.blabbermouth.net +

Microsoft låter dig ge fingret på flera olika sätt

PC / Mjukvara

Det finns ett gäng kreativa sätt att förolämpa folk med känsloikoner. Men ingenting går upp mot ett klassiskt mellanfinger för att göra folk upprörda. Tyvärr har det fula fingret varit frånvarande i de flesta känsloikonsbibliotek. Det är någonting som Microsoft tänker ändra på.

Emojisajten Emojipedia har kollat runt i Windows 10 och hittat mellanfingret bland de tillgängliga känsloikonerna. Och det finns inte bara ett, utan sex med olika hudfärger.

Dessa nya emojis, och många fler, kommer att bli tillgängliga när Windows 10 släpps i sommar.

www.theverge.com +

Klart för två nya säsonger av The Simpsons

Film / TV-serier

TV-bolaget Fox har meddelat att det kommer att spelas in två nya säsonger av långköraren The Simpsons vilket betyder att man nu är uppe i totalt 28 säsonger.

Första säsongen av The Simpsons visades i amerikanska TV den 17:e december 1989 och när väl säsong 28 är avklarad kommer det ha visats 625 avsnitt av den dysfunktionella familjen Simpson. Homer Simpson kommenterar själv seriens framgång med:
"I’ve outlasted Letterman, Jon Stewart and ‘McDreamy,’ because I have something they don’t: a costly 200-donut-a-day addiction."

deadline.com +

Star Wars: Battlefront släpps med tolv banor

Spel / Multiplattform

Vi har redan tidigare berättat att Star Wars: Battlefront kommer att utspela sig på flera olika planeter och att det kommer att erbjudas ett gäng olika banor. Nu kommer lite fler detaljer och vi får veta att spelet släpps med tolv multiplayerbanor vid start.

En av kartorna kommer att utspela sig på den relativt okända planeten Sullust som inspirerats av Island och av alla planeter var den svårast att framställa enligt EA. De övriga planeterna liksom Endor, Tatooine och Hoth var enklare eftersom utvecklarna kunde åka till de gamla inspelningsplatserna för filmerna. Men eftersom Sullust endast omnämnts och aldrig visats fick de använda nya omgivningar och då passade Island perfekt. Så här skriver EA om Sullust:

“The overall look and feel for Sullust is very much Imperial and under construction, playing in locations within the planet such as a lava theme, sulfur theme, Death Star-inspired theme, and lastly a mine theme”.

EA hintade också om att de kommer att introducera något som kallas Star Wars: Battlefront Missions som ska utöka antalet besökbara platser i spelet. Vi ser fram emot att få veta mer om vad det innebär.

www.gameinformer.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen