Pixelerad handduk

Pryl / Övrigt

Tro det eller ej men det är inte handduken med Svampbob Fyrkant på som gäller på stranden i år, utan den här som effektivt döljer dina allra heligaste delar på kroppen. Handduken ser ut som ett helt gäng med pixlar och får vem som helst att se ut som en karaktär i "The Sims" eller någon som fångats naken av en övervakningskamera ur programmet "Cops".

"The Censorship Towel" är tyvärr än så länge bara ett koncept från Carmichael Collective och om den hinner sys ihop innan sommaren är här på riktigt vågar jag inte svara på. Tills dess får du helt enkelt gå naken.

via Gizmodo www.buzzfeed.com +

90 minuter Forza Motorsport 6

Spel / Microsoft

Här bjuds man på hela 90 minuter med gameplay från det kommande Xbox One-spelet Forza Motorsport 6. Klippet visar upp vad man kan hitta på under de första timmarna i spelets karriärläge.

Forza Motorsport 6 släpps till Xbox One den 18 september. Spelets släpptrailer kan hittas nedan.

www.polygon.com +

Kort trailer för andra säsongen av Gotham

Film / Teaser

En ny teasertrailer för andra säsongen av Gotham har nu släppts och i den får vi se lite skurkar som kommer dyka upp i den andra säsongen av Batmanserien utan Batman.

Gotham säsong 2 har premiär 21 september i USA.

youtube.com +

Så här såg det ut när New Horzions flög förbi Pluto

Vetenskap / Rymden

Nu har NASA:s rymdfarkost New Horzions lämnat Pluto och begett sig längre ut i rymden men NASA har släppt en ny animation på vad New Horizons såg när den flög förbi dvärgplaneten den 14:e juli i år.

När New Horizons var som närmast Pluto var den cirka 12.500 kilometer ovanför planetytan och den höll en hastighet på runt 14,5 kilometer i sekunden. I animationen ovan kan ni kolla in när farkosten närmar sig Pluto och dess månar, själva förbiflygningen samt när New Horizons lämnar Pluto och då får vi återigen se dess månar.

Nu har New Horizons siktet inställt på Kupierbältet och den lilla himlakroppen 2014 Mu69 (se inlänkad artikel nedan) vilken den beräknas nå första januari 2019 om NASA får fortsatt finansiering för projektet.

space.io9.com +

Babolat Pop är ett aktivitetsarmband för tennisspelare

Pryl / Bärbarheter

Det franska företaget Babolat har sedan tidigare specialiserat sig på att ta fram wearables för tennisspelare men då har man även varit tvungen att köpa ett av företagets racketar. Nu har man dock tagit fram Babolat Pop som är aktivitetsarmband som går att använda med vilket tennisracket som helst.

Babolat Pop är utvecklat i samarbete med företaget PIQ och med Babolat Pop kan man bland annat mäta och logga vilken typ av tennisslag man slår, speltid och hur lång tid den längsta bollen varade. Man ska även via den tillhörande appen kunna jämföra sina resultat med vänner, bekanta och till och med riktiga tennisproffs.

Babolat Pop släpper under hösten och kommer att kosta cirka 90 dollar.

www.engadget.com +

GoPro-appen uppdateras med klippfunktion

Foto / GoPro

GoPro har nu släppt en uppdatering av sin mobilapplikation som ger dig möjligheten att korta ner dina äventyrsklipp så att de blir antingen 5, 15 eller 30 sekunder långa så att du enkelt kan ladda upp videon på sociala medier som Instagram, Vine och Facebook.

Klippfunktionen finns också tillgänglig på nyare GoPro-kameror med lcd-display, vilket demonstreras i videon ovan.

www.engadget.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen