En PC som ser ut som ett ånglok

Pryl / Pryl

Företaget Lian-Li är kända för sina konstiga PC-lådor men den här tar nog priset. Ordet stationär PC passar inte in då hela datorn bor inuti ett litet ånglok, som fungerar och kan köra på en räls.

Modellen heter CK-101 och har allt man kan kräva av en vanlig dator. Men exakt hur den kan köra fram och tillbaka, hur röken ur skorstenen blir till och hur man ska göra när man kopplar in sladdar är oklart. Fräck och annorlunda är den hur som helst och nu i början på juni ska den visas upp på Computex. Bredvid loket kommer caset Q15 att stå, och det ser ut som en suv.

www.engadget.com +

Teaser för hemmagjord Zelda-kortfilm

Spel / Nintendo

The Zelda Project och Player Piano bjuder här på en teaser för kortfilmen The Final Battle som handlar om Links resa till Castletown för att slåss med Ganondorf.

www.youtube.com +

Fredagsdansen #2

Video / Musik

Grym musikvideo för låten Down to Earth av Flight Facilities.

www.youtube.com +

Klipp från Furious 7

Film / Övrigt

Här har vi kort och gott ett litet klipp från Furious 7.

Furious 7 har svensk biopremiär den 1 april.

www.youtube.com +

Steam håller SteamOS-rea

Spel / PC

Valve håller just nu en SteamOS-rea vilket innebär att man kan köpa massvis med spel till ett avsevärt mycket lägre pris.

Så om man är sugen på att fynda lite spel så kanske man skall kolla in rean via länken nedan.

  tack Marcus store.steampowered.com +

Logitech släpper ny gamingmus

Spel / PC

En datormus som är byggd av spelare för spelare. Så beskriver Logitech sin nya G-mus G303 Daedalus Apex som tagits fram med hjälp av feedback från gamers och esport-proffs.

Musen är en hybrid där Logitech utgått från designen och lättheten hos G302 samt använt sensorerna från G502. Den är utrustad med Logitechs Delta Zero-teknologi som utlovar precis tracking och med anpassningsbart RGB-ljus som användaren själv kan ställa in.

G303 ska kunna registrerar rörelser upp till 300 tum per sekund och DPI-registret går från 200 och upp till 12 000. Knapparna är testade för att klara av 20 miljoner klick vilket motsvarar ett klickande i tio timmar per dag i två år.

Priset för musen är 699 kronor och den kommer att börja säljas nu i början av mars.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen