Apple beordras betala 440 miljoner dollar till patenttroll
Apple har dock inte gett upp ännu 
32.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Webbläsaren Chrome kan nu hitta skadlig programvara
Chrome Cleanup blir en del av Chrome till Windows 
42.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
83kg
+
Roger Åberg

JB7 Digital Jukebox - rippa skivor utan dator

Fixar din digitala musik

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

JB7 Digital Jukebox från företaget Brennan kan säkert tilltala alla er som har feta CD-samlingar som ni vill rippa till mp3-filer hyfsat enkelt.

Det går att använda JB7 som en vanlig cd-spelare men de flesta som köper den här maskinen gör det med all sannolikhet på grund av dess rippnings-funktionalitet. Det går att rippa från CD till mp3-spelaren och det går att lagra filerna antingen på den inbyggda hårddisken eller direkt på en extern mediaspelare, flashminne eller hårddisk. Att rippa en CD-skiva ska ta cirka fem minuter.

Det går givetvis att spela upp mp3-filer direkt från ovanstående prylar med. Den inbyggda förstärkaren är på 60 watt och det går att koppla in befintligan högtalare men även köpa till ett par högtalare från Brennan för cirka JB7 levereras med en fjärrkontroll och det går även att köpa till ett par högtalare för cirka 900 kronor.

En JB7 med 20GB hårddisk kostar cirka 3 200 kronor, 40GB 3 900 kronor och för 80GB får man hosta upp cirka 4 100 kronor. Smidig lösning som sagt men aningen dyr...

RSS 2 kommentarer till artikeln
Splendid_Performance
men du! vilken grej! sånn vill jag ha.
av Splendid_Performance, onsdag 20 februari 2008 kl 00:57
S M
bra pryl
av S M, onsdag 20 februari 2008 kl 00:58
Kommentera artikeln