Stora kolkraftverk i Texas stängs ner
Motsvarar 4000MW kolenergi 
49.9°
+
Emmy Zettergren
0
Volvo V90 CC bäst i polisens årliga test
Men spöar ändå inte vanliga V90 
42.4°
+
Roger Åberg
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
84kg
+
Roger Åberg

Dulux PaintPod - lite enklare målning

För alla gör-det-självare

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Gillar du att fixa och trixa i ditt hem så har du säkerligen rollat en och annan vägg med målarfärg. Dulux PainPod-system ser till att den processen kan bli lite enklare i framtiden. Eller i alla fall mindre kladdig misstänker jag då färgen förvaras i den tillslutna behållaren för att sedan pumpas fram till rollern allt eftersom man målar.

Det hela känns som en smidig lösning och som en bonus så rengör maskinen sig själv efter användning. Det enda användaren behöver göra är att fylla maskinen med vatten när målningen är avklarad. En nackdel med PaintPod är dock att det ser ut som om man måste använda färg i särskilda behållare från Dulux.

En PaintPod kommer att kosta motsvarande 875 kronor när den släpps på den brittiska marknaden i april. En femliters-behållare med vit färg kostar motsvarande 250 kronor och för en lika stor behållare med någon annan färg får man ge motsvarande 375 kronor.

RSS 5 kommentarer till artikeln
brunkryss
Smart idé. Ogillar dock joxet med deras speciella burkar. Lite moment 22. För att få mer färger måste den sälja, för att sälja måste den ha mer färger ..
av brunkryss, tisdag 19 februari 2008 kl 18:56
Melvin
Men när kommer den med en bomb i mitten och rör mot väggarna?
av Melvin, tisdag 19 februari 2008 kl 19:08
jayjay
Smart utklurat: Det är ju just målandet i slutet som är det besvärliga. Inte att flytta möbler, riva tapeter, spackla...
av jayjay, tisdag 19 februari 2008 kl 19:54
irrbloss
Det besvärliga är ju att rengöra rollern. Efter en halvtimme och ömma fingrar finns det fortfarande färg kvar... Den här kanske löser det problemet :)
av irrbloss, tisdag 19 februari 2008 kl 20:31
President
Men eftersom den rengör sig själv så är det ju bara att hälla i ny färg i behållaren, som ju då förhoppningsvis är tom på tidigare färg.
Känns ändå som en ganska onödigt produkt. Tycker man det är kul att göra om hemma, och gör det fler än 1 gång om året eller har över 30 rum så kan man rolla, annars är det värt att anlita målare.
av President, tisdag 19 februari 2008 kl 22:33
Kommentera artikeln