Ny version av doftljuset som luktar som en ny Mac
Om man inte kan få nog av det 
32.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Google Calendar har fått nytt utseende
På webben 
41.7°
+
Roger Åberg
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
85kg
+
Roger Åberg

3D-TV från Samsung

Med tillhörande 3D-brillor

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Samsung släpper nu en plasma-TV som har inbyggt stöd för 3D-material. Den heter "PAVV Cannes 450" och för att se 3D-material behöver man ett par extra glasögon samt en dator kopplad till TV:n.

TV:n kommer i storlekarna 40 och 50 tum och priserna ligger på motsvarande cirka 11 500 kronor respektive 16 500 kronor. Ganska mycket pengar att lägga ut på en TV-apparat som inte har HD-stöd. Dock så finns det en storebrors-modell, "PAVV Cannes 550" som har HD-stöd och den kommer att kosta motsvarande cirka 26 000 kronor i 50-tums-utförande.

Jag kikade in den här TV:n på årets CES-mässa och den kändes helt ok även om jag fortfarande kan tycka att 3D gör mig lite vingelkantig.

RSS 3 kommentarer till artikeln
Splendid_Performance
jag testade spela lite spel på sånna hära 3dskärmar på dreamhack förra året, men jag tycker inte alls man skalägga ut dem pengarna på en sån skärm.. kanske när bilden på 3dskärmarna är kristallklar nu e dem grötig som bara den.. nja vänta några år först.
av Splendid_Performance, torsdag 28 februari 2008 kl 23:50
 fabian
Men hur fungerar det då? Jag menar gör den vad som helst till 3D?
av fabian , fredag 29 februari 2008 kl 07:41
kimt
fabian:

Normalt fungerar sådana här med att den visar en bild som motsvarar höger ögas information samtidigt som glasögonen bländar ner för vänster öga. sedan växlas detta i samma takt , så utan glasögonen blir det bara ett sudd av bilder som man ser.

Nej vad som helst blir inte 3D, man måste ha material som skickas på två kanaler (som från två kameror när man spelat in en film t.ex. eller från en dator som beräknar detta live i ett spel)
av kimt, fredag 29 februari 2008 kl 18:46
Kommentera artikeln