RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
57.3°
+
Roger Åberg
0
#MeToo har fått stort genomslag i sociala medier
Hashtaggen som används för att belysa sexuella trakasserier 
41.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
80kg
+
Bobby Green

Mvix MX-780HD - streama HD trådlöst

Med plats för hårddisk

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Mvix MX-780HD är det senaste lilla mediacentret från Mvix och med denna ser det ut att bli hyfsat enkelt att spela upp HD-material som du har tillgång till på nätverket på TV-apparaten.

Det går att koppla in spelaren via Ethernet eller WiFi till resten av nätverket och det finns en rad bild- och ljudutgångar till externa källor. Den levereras utan hårddisk men det går att sätta in en 3,5-tums SATA- eller IDE-disk av valfri storlek. Det finns stöd för HD-upplösningar på upp till 1080p samt stöd för de flesta populära bild-, ljud- och video-format.

Cirka 300 dollar kostar en Mvix MX-780HD.

RSS 7 kommentarer till artikeln
pnilz
Inget matroska stöd så nej tack.
av pnilz, måndag 03 mars 2008 kl 12:46
spanarn
Men vafan, jävla nötter. Vad har dom emot MKV?
av spanarn, måndag 03 mars 2008 kl 16:08
spanarn
Men vafan, jävla nötter.. har dom emot MKV?
av spanarn, måndag 03 mars 2008 kl 16:09
spanarn
FEBER! det är nåt som inte funkar här, och redigeringsmöjligheterna är borta.

Jag postade inlägged, det dök inte upp. Så jag refreshade typ 25 gånger utan att det kom nåt, så försökte jag skriva om inlägget, DÅ kom båda.
av spanarn, måndag 03 mars 2008 kl 16:11
thorseye
Fast det går väl fortfarande att streama mkv över nätverket? Det är ju bara omständigt att flytta över filerna till enheten innan de ska spelas upp ändå, det är ju därför man har trådlös överföring främst?

På tal om trådlös överföring av media. Om jag vill kunna vandra omkring med min laptop i lägenheten utan att behöva ha en ljudsladd hängandes efter mig hela tiden, men ändå kunna lyssna på musik från datorn i min ljudanläggning. Har någon erfarenhet av möjliga lösningar på det? Har letat runt lite, men inte riktigt hittat något jag gillar.
av thorseye, måndag 03 mars 2008 kl 23:15
pnilz
thorseye: nej du kan inte streama om enheten inte har stöd för containern. angående streama ljud trådlöst så kanske en airtunes? iofs måste du ha itunes då, annars finns ju logitechs squeezebox.
av pnilz, tisdag 04 mars 2008 kl 09:15
Wille Wilhelmsson
thorseye, det beror på vilken ljudkvalitet du kan accpetera. Jag kör via Bluetooth ibland och det funkar väl ok om man inte har superhöga krav på ljud-kvallen. Sen är ju inte räckvidden helt enorm heller tyvärr...
av Wille Wilhelmsson, tisdag 04 mars 2008 kl 16:49
Kommentera artikeln