Northvolts batteritillverkning hamnar i Skellefteå och Västerås
Ryktena stämde 
43.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kolla in världens första flytande vindkraftpark
Är det här framtiden? 
42.7°
+
Emmy Zettergren
0
Den mest avlägsna puben i Storbritannien
Värt att ta sig dit tror ni? 
82kg
+
Bobby Green

Microsoft TouchWall

Cool pekskärmslösning

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Microsoft har ju sedan tidigare presenterat sitt coola pekskärms-bord Surface och nu kommer man med ytterligare en ball lösning som man kallar TouchWall.

TouchWall visades upp förra veckan och det är en jättestor multitouch-skärm på 120x180 centimeter. Jag antar att den primära målgruppen är skolor, företag och andra institutioner som vill komma ifrån sina white/black-boards och köra lite mer interaktiva grejer under föreläsningar och presentationer.

Microsoft vill inte uppge när, eller ens om, TouchWall kommer att finnas tillgänglig i en kommersiell version. Räkna dock med att den kommer att bli dyr intitalt om den dyker upp. Under "Läs mer" finns en film på TouchWall.


Läs mer
RSS 6 kommentarer till artikeln
Jckssn
Den verkade svara rätt bra utan några större fördröjjningar.
Fränt!
av Jckssn, tisdag 20 maj 2008 kl 12:34
lostfable
me wants it!
av lostfable, tisdag 20 maj 2008 kl 12:52
Virre Vojj
Är ganska säker på att gizmodo uppgav att den var betydligt billigare att tillverka än surface, men att de inte hade några planer på att utveckla den som kommersiell produkt.
av Virre Vojj, tisdag 20 maj 2008 kl 14:01
Anders Magnusson
Microsoft snackade löst om "hundreds of dollars" vilket i sammanhanget är skitbilligt med tanke på att Surface kostar runt 10 000 dollar.
av Anders Magnusson, tisdag 20 maj 2008 kl 17:44
Virre Vojj
Äh, 60,000:- kan man väl punga ut med för något man hade kunnat göra själv för någon tusing. Fast köper man Surface så är det ju mest programvaran som man pröjsar för.
av Virre Vojj, tisdag 20 maj 2008 kl 19:26
Press play on tape
Det kan inte vara så stor lokal eller publik för den där. Whiteboard och powerpoint är naturligt grova i upplösning för att även de på sista raden ska kunna läsa, något som varje god presentatör bör tänka på. Antingen får man nu zooma in och ut och panorera tills armarna går av eller ha så stort skärm att armarna inte räcker till.
av Press play on tape, onsdag 21 maj 2008 kl 09:53
Kommentera artikeln