Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
43.9°
+
André Stray
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Perfekt hackad vitlök

Ett måste för köksmästaren

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Garlic Zoom heter denna lilla "bil", som är gjord för att hacka vitlök.
Man lägger vitlöken i "bilen" och stänger luckan.

För att hacka vitlöken rullar man sedan "bilen" fram och tillbaka över köttet eller varför inte brödskivan, vips så har man finhackad vitlök liggandes som ett täcke.

En mycket smart grej, priset är dock tyvärr okänt.

RSS 8 kommentarer till artikeln
Kaiser
säkert väldigt kul att diska när den väl är använd...
av Kaiser, måndag 16 juni 2008 kl 21:55
Perra
Ett Zestjärn (av plan-modell) gör jobbet bättre och mindre geggigt.
av Perra, måndag 16 juni 2008 kl 22:56
Kevlarsoul
Det är nog samma idiot som uppfann den här som uppfann det fyrsidiga rivjärnet.

"Jag vet, man tvingas diska fyra rivjärn fast man bara använt ett!"
"Jag vet, man tvingas pilla bort gammal vitlök från små plastkugghjul!"
av Kevlarsoul, tisdag 17 juni 2008 kl 00:04
Pikkadoll
kom igen liksom... en bil på köttet...

Jag söker faktiskt förnärvarande en smidig bra anordning till att hacka min vitlök med, som det vitlöksmonster jag är... men är rätt trött på den gamla hederliga vitlökspressen... någon annan som har ett skönt förslag?
av Pikkadoll, tisdag 17 juni 2008 kl 03:13
selassie
En bra kniv och en skillad hand, fixar det på 10 sek. Det är ju skalningen som är jobbig.
av selassie, tisdag 17 juni 2008 kl 04:20
xavien
Selassie:
Skalning.. Ta vitlöken, dunka bredsidan av kniven mot löken sen är ramlar skalet bort av sig själv.. ;)
av xavien, tisdag 17 juni 2008 kl 07:29
MedZäta
Mmm, ännu mer plast på plastberget... Imbicill human beeings.
av MedZäta, tisdag 17 juni 2008 kl 12:28
Spicey
Allra enklast med en kryddburk med vitlök/vitlökspulver i. ;-)
av Spicey, tisdag 17 juni 2008 kl 13:11
Kommentera artikeln