Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.6°
+
André Stray
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.4°
+
Roger Åberg
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
77kg
+
Bobby Green

Trådlösa högtalare med belysning från Kenwood

Dagens kombo

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Kenwood Hibachi är ett trådlöst högtalarsystem som även innehåller lampor som ska belysa rummet efter vilket humör användaren känner sig på. Jag antar dock snarare att belysningen ändras beroende på vilken typ av musik som spelas.

Högtalaren ser ut som en större kruka och innehåller tre stycken förstärkta högtalar-element. Räckvidden från sändaren (stereoanläggning/mediaspelare/dator/annat) är cirka 30 meter. Hibachi har ett inbyggt batteri vilket sägs ge kraft nog att spela musik i cirka ett dygn. Sen får man koppla in den till det vanliga elnätet och ladda upp batteriet igen.

Hibachi verkar än så länge befinna sig på konceptstadiet men jag ser inte varför vi inte skulle kunna få se det på marknaden inom en snar framtid.

RSS 4 kommentarer till artikeln
Gnibbles
Men lol. Gör sladden permanent istället så känns den genast mer intressant. Orka baxa högtalarlampan fram å tebax varannan timme.
av Gnibbles, tisdag 09 september 2008 kl 12:28
Wille Wilhelmsson
Nja, du kan nog iofs köra den permanent på det fasta elnätet med. Batteriet är nog mest till för om man vill dra med sig den ut på festival, trädgård, altan eller liknande...
av Wille Wilhelmsson, tisdag 09 september 2008 kl 13:26
Gnibbles
Ja så kan man nog också göra... Men det är inte rätt! =P
av Gnibbles, tisdag 09 september 2008 kl 13:55
Pethra
Så snyggt! En fortsatt utveckling av detta borde lösa många stereotypa familjekonflikter; hon vill inte att de fula högtalarna ska synas, han vill ha värsta ljudet i kvarteret. ;-)
av Pethra, tisdag 09 september 2008 kl 20:01
Kommentera artikeln