Öppen beta för Lawbreakers drar igång i helgen

Pang pang på PC och PS4

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Lawbreakers släpps 6 augusti, men redan i helgen har ni möjlighet att ta en ordentlig titt på spelet. Boss Key har bestämt sig för att köra ett sista betatest för spelet för att se till att maskineriet håller innan den skarpa releasen.

Den här gången kommer ni kunna testa spelet på både PC och PS4.

Vill ni hoppa in och skjuta på diverse fiender och motståndare av olika slag så är det bara att klicka på länken här nere för att registrera er.

Sparc kommer till PS VR 29 augusti

Från utvecklarna av EVE: Valkyrie

Visa inte Spel-artiklar
Spel / VR

I februari visade CCP Games, utvecklarna av EVE Online och EVE: Valkyrie, sitt andra VR-spel som de kallar för Sparc. Sparc är en Tron-liknande variant av Pong i 3D där du kastar en boll på din motståndare som i sin tur måste slå tillbaka bollen.

Nu har CCP Games meddelat att spelet kommer släppas 29 augusti till Playstation VR. Gänget planerar även att släppa spelet till Oculus Rift och HTC Vive, men för tillfället har något releasedatum för dessa plattformar ännu inte presenterats.

En första titt på nya civilisationen Nubia i Civilization VI

Säg hej till Amanitore

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Firaxis fortsätter fylla Civilization VI med nytt innehåll och den här gången har gänget presenterat den nya civilisationen Nubia som leds av Amanitore. Civilisationens fokus ligger på expansion av städer och har som specialfunktion att höja produktionen när du bygger distrikt, vilket ökas när du placerar ut civilisationens unika byggnad Pyramids.

Nubia har ännu inte fått något releasedatum, men kommer dyka upp hos spelare utan extra kostnad om du köpt Deluxe-versionen av Civilization VI.

Ny trailer för Need for Speed: Payback

Visar lite bilmodifiering

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Givetvis kommer du kunna modifiera dina bilar i det kommande Need for Speed Payback och EA har släppt en ny trailer som visar hur du kommer kunna gå till väga med pillandet.

Need For Speed Payback släpps 7 november till PC, Playstation 4 och Xbox One.

via Youtube

The Sims 4 kommer till konsol

17 november

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Det verkar som att The Sims-serien återvänder till konsol för första gången sedan 2010. EA meddelade nyligen att The Sims 4 kommer släppas till Playstation 4 och Xbox One 17 november.

EA planerar att släppa ett gäng tillägg till spelet och förbokar du Deluxe-versionen av The Sims 4 så får du även Life of the Party och Up All Night.

Skokartongen som är lite miljövänligare
Tar betydligt mindre plats 
167kg
+
Bobby Green
Precisionskörning med Vespa
Här gäller det att hålla tungan rätt i mun 
118kg
+
Bobby Green
Brandman åker vattenslang
Ser kul ut 
127kg
+
Bobby Green