m

IGN och Gamespot tar en titt på Dragon Ball FighterZ

Fightingspelet släpps på fredag

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Dragon Ball FighterZ kommer släppas till Playstation 4, Xbox One och PC på fredag. Kommer spelet leverera till kraftnivå 9000, eller kommer det falla platt? Det har IGN och Gamespot tagit reda på och har nu levererat videorecensioner för spelet. Kort sagt så levererar spelet inte bara en upplevelse som är trogen källmaterialet, utan är även en riktigt stabil fightingupplevelse som gör att spelet är lätt att plocka upp och har ett djup som håller dig kvar.

Videorecensionerna hittar ni här nere. Gamespots recension är dock preliminär och deras åsikt kan ändras då de vill se hur läget med servrarna kommer vara när spelet släpps ordentligt. En ordentlig recension från dem kommer senare.

Nike visar upp Playstation-skorna PG2

Hetaste släppet i år?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

Är du lite utav en sneakerhead tillika Playstation-fan? Då har vi goda nyheter. Basketspelaren Paul George från Oklahoma City Thunder har tillsammans med Nike tagit fram en signatursko som inspirerats av Sony Playstation. Bland annat så har skorna en lysande Playstation-logotyp på ena plösen som du kan aktivera med en strömbrytare på insidan av skon.

Utöver det så är inte skorna allt för tekniskt avancerade, men har lite galaxliknande sula som designats av Sony och ringarna för skosnörena har samma färger som knapparna på en DualShock-kontroll. På insidan sitter det en Zoom-sula som håller skon lätt och mjuk.

Skorna kommer släppas 10 februari och priset kommer ligga på 110 dollar. Troligtvis kommer skorna dyka upp i en samling svenska sneakersbutiker.

Nu kan du trumma med ljussablar

Underbart VR-spel

Visa inte Spel-artiklar
Spel / VR

Beat Saber är ett nytt VR-spel där man viftar loss med två ljussablar. Principen känner vi igen från Guitar Hero men här är det slagverk som gäller.

Randy klarade Through the fire and flames

Med mössa på huvudet!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Guitar Hero 3 kanske inte är det hetaste spelet just nu, men det finns folk som fortfarande lägger mycket tid på det. Randy till exempel, och här klarar han den långa låten Through the fire and flames med Dragonforce - utan att titta. Imponerande.

We Happy Few skjuts upp igen

Släpps i sommar

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

We Happy Few skulle egentligen släppas i augusti, men släppet sköts upp till april 2018. Nu har utvecklarna Compulsion Games meddelat att de behöver lite extra tid med spelet innan vi får lägga vantarna på den hela versionen. Spelet har inte fått något nytt releasedatum, men det ska släppas någon gång under sommaren.

Ovan har ni en ny video från utvecklarna som pratar lite om hur läget ser ut med spelet samt levererar en liten storyteaser.

Se Seattle växa och utvecklas
Det här hände på tre år 
123kg
+
Bobby Green
Max umamiburgare kommer tillbaka
Nu även med kyckling 
126kg
+
Bobby Green
Mick visar upp sin kompressormatade CB
Har ägt den sedan ny 
127kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
19.5°
+
Roger Åberg
0