Teslas lastbil är presenterad och siffrorna imponerar
Har 80 mils räckvidd och gör 0-100 km/h på fem sekunder 
84.1°
+
Bobby Green
0

The Surge: A Walk in the Park släpps 5 december

Spendera lite kvalitetstid på nöjesfält!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Känner du dig sugen att kasta dig in i The Surge igen? Då har vi goda nyheter då tillägget A Walk in the Park har fått ett ordentligt releasedatum. 5 december kommer du ha möjlighet att besöka ett helt nytt område, mer specifikt nöjesfältet CREO World där allting har gått åt fanders.

The Surge: A Walk in the Park kommer vara spelbart på PC, Playstation 4 och Xbox One. Ovan ser ni en trailer för tillägget.

via Youtube

Spela Killer is Dead

Gratis på Humble Bundle just nu

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Humble Bundle håller just nu en höstrea där man kan fynda en massa spel. Men man lockar inte enbart folk till rean genom billigare prislappar utan även genom att ge bort Killer is Dead - Nightmare Edition under en begränsad tid. Spelet släpptes under 2013 och utvecklat av Suda 51 som även gjorde Killer7 samt No More Heroes.

Väljer man att plocka hem Killer is Daed så finns det en del moddar som gör spelet mer spelbart på modernare datorer.

Förutom en gratis kopia av Killer is Dead så kan man även fynda spel som Jazzpunk, Hollow Knight, Darkest Dungeon och en massa Capcom-spel.

Första trailern för Rampage

Baserat på arkadspelet med samma namn

Visa inte Film&TV-artiklar
Film&TV / Trailer

Tidigare i år blev det klart att New Line Cinema skulle göra spelfilm av det klassiska arkadspelet Rampage från 1986. Jag måste väl erkänna att jag inte direkt trodde att det skulle bli verklighet då men bara några månader senare så rapporterades det att man hade börjat spela in filmen och att man hade slängt in Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen. Även svenska Malin Åkerman är med i filmen likaså Jeffrey Dean Morgan.

Nu har man släppt en första trailer för filmen som har biopremiär den 11 maj.

Filmen kretsar kring Davis Okoye (The Rock) och hans bästa vän, albinogorillan George, som via genetisk manipulation förvandlas till en jätte-albinogorilla.

EA pudlar med Star Wars Battlefront II

Igen

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

EA meddelade i dag att man temporärt stängt av möjligheten att köpa grejer för riktiga pengar i Star Wars Battlefront II. EA och DICE har under de senaste tiden fått motta en hel del kritik för hur man implementerat mikrotransaktioner i spelet. Man har redan försökt lugna spelarna genom att minska tiden det skulle behöva ta för att låsa upp karaktärer men trots det så kvarstod kritiken då folk som kunde spela det tidigt fortfarande kände att spelet knuffar en mot att spendera extra pengar för att man ska känna sig vettig i spelet.

I ett meddelande på spelets officiella webbplats skrev Oskar Gabrielson från DICE att man har hört fansens åsikter klart och tydligt och att man nu, temporärt, har stängt av möjligheten att spendera riktiga pengar i spelet. Han sa också att man nu kommer spendera mer tid på att lyssna, balansera och justera spelet så de som spelar det blir nöjda.

Man kommer dock slå på möjligheten att spendera pengar igen vid ett senare tillfälle, men när det sker är oklart. Men skulle väl inte bli allt förvånad att det kommer ske någon gång efter julhandeln.

Det känns ju lite som att man inte direkt hade någon vision för den här delen av spelet då man nu redan har ändrat sig flertalet gånger kring detta.

Star Wars Battlefront II finns att köpa i butik från och med i dag.

Ny trailer för Sea of Thieves

Be More Pirate

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Microsoft

Rare släppte i dag en ny trailer för sitt kommande piratspel Sea of Thieves. I trailern får man se lite mer gameplay från spelet som släpps till Xbox One och Windows under nästa år.

The Tail of a Whale kommer till Systembolaget
Kombinerar ale med veteöl 
101kg
+
Bobby Green
Tut i luren! I dag är det ostkakans dag!
Heja Småland! 
105kg
+
Bobby Green
Fräck prototyp från Indian
Och matchande klocka 
117kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
36.6°
+
Roger Åberg
0