Monster Hunter XX kommer till Switch

Oklart när dock

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Capcom meddelade i går att de kommer släppa ett Monster Hunter-spel till Switch. Det kommer dock ej vara ett helt nytt spel utan det är en version av Monster Hunter XX som släpptes till 3DS, i Japan, tidigare i år.

Det är dock allt vi vet om detta för tillfället men denna Capcom kommer hålla ett Monster Hunter-event i Japan denna helg så antagligen får vi veta mer då.

Xbox Game Pass lanseras nästa vecka

Men man kan prova det redan i dag

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Microsoft

Microsofts prenumerationstjänst Xbox Game Pass för Xbox One kommer släppas den 1 juni. Med denna tjänst kan man för 79 kr/månaden få tillgång till över 100 titlar som är en blandad kompott av XB1-spel och bakåtkompatibla 360-spel. Några av spelen som kommer finnas tillgängliga vid lanseringen är Saints Row 4: Re-Elected, The Golf Club, Terraria, Resident Evil 0, XCOM: Enemy Within, Mad Max, Halo 5 och Gears of War 3. En lista på vilka spel man kan spela genom Xbox Game Pass kan hittas här.

Det hela fungerar lite som EA Access, det vill säga att man laddar ner spelen till sin konsol sen är det bara till att spela dem.

Har man Xbox Live Gold så kan man börja prova tjänsten utan extra kostnad i 14 dagar redan i dag.

Spela Fallout 4

Gratis på Steam och Xbox Live denna helg

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Just nu kan man spela Fallout 4 helt gratis via Steam eller på Xbox One. Det krävs dock att man har Xbox Live Gold för att det ska gå på Xbox One.

Man kan spela det helt gratis fram till i övermorgon och väljer man att köpa spelet så kan man använda sin sparfil från denna gratispreiod så man slipper spela om det. Bethesda erbjuder just nu även 67 procent rabatt på priset på Steam så man kan ju fynda det också om man nu vill.

Veckans snabblänkar

Ny vecka, nya länkar, ny skärmdump

Teaser för Castlevania-serien

Den som ska visas på Netflix

Visa inte Film-artiklar
Film / Anime

Tidigare i år blev det klart att Netflix hade en serie på gång baserad på spelserien Castlevania. Nu har man släppt den första teasern för serien och den ser ju faktiskt helt ok ut.

Serien har premiär på Netflix den 7 juli.

Knasig video om att lära sig simma
Med en uppblåsbar pool 
118kg
+
Bobby Green
En låt om att rappare bara mumlar nu för tiden
Parodi på Kendrick Lamars Humble 
146kg
+
Bobby Green
Mac Lethal rappar sin pizzabeställning
Fick du med allt? 
118kg
+
Bobby Green