Rogue Trooper Redux släpps 17 oktober

Remaken har fått släppdatum

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Rogue Trooper Redux har äntligen fått ett releasedatum och du kommer kunna spela det från och med 17 oktober. I spelet springer du runt som en blå soldat som skjuter på fiender av olika slag.

Rogue Trooper Redux kommer kunna spelas på Playstation 4, Xbox One och PC.

Ovan ser ni en grafikjämförelse mellan Rogue Trooper Redux och originalet som släpptes 2006.

Trailer för Norsca i Total War: Warhammer

Förboka Warhammer 2 för att spela gratis

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Creative Assembly meddelade nyligen att de som förbokar Total War: Warhammer 2 kommer få ett förbokningserbjudande i form av en ny spelbar ras till föregångaren. Nu har gänget meddelat att denna ras kommer bli barbarerna Norsca.

Norsca kommer spelas på samma ungefär sätt som Chaos Warrios. Det vill säga att de inte har någon egen huvudbas, utan invaderar områden och tar över, eller raserar, baser från fienden. Givetvis kommer Norsca med ett gäng unika ledare, hjältar och andra unika karaktärer.

Norsca kommer släppas 10 augusti. Förbokar du Total War: Warhammer 2 kommer du få tillgång till Norsca utan extra kostnad, annars får du lägga ut 10 euro.

via Youtube

Sony släpper reklam för sommarrean på Playstation Store

Lite kvällsskoj

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

Igår drog Sony igång en ordentlig sommarrea på Playstation Store där du kan spara en slant eller två på utvalda Playstation-spel. I samband med detta har gänget släppt en reklamfilm som visar farorna med utomhus och varför man ska sitta inne och spela TV-spel i stället.

Länk till sommarrean har ni för övrigt här nere till vänster.

Path of Exile: The Fall of Oriath släpps 4 augusti

Sex nya akter och galet mycket mer på ingång

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Grinding Gear Games meddelade i våras att en rätt stor expansion av spelet var på ingång vid namn The Fall of Oriath. Vi trodde att expansionen skulle leverera en ny akt, men gänget överraskade med hela sex nya akter. Då sade utvecklarna att expansionen skulle dyka upp runt månadsskiftet juni/juli, men gänget behövde lite mer tid med spelet och har nu spikat att det kommer släppas 4 augusti.

Nintendo Switch Online-appen är rätt värdelös

Vem var det som godkände det här?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Under gårdagen släppte Nintendo sin kommunikationsapp Nintendo Switch Online till iOS och Android. Användare som började testa appen märkte illa kvickt att den är otroligt dum. För det första så måste skärmen vara igång hela tiden när du snackar med dina medspelare, vilket gör att batteriet kommer ta slut illa kvickt om telefonen inte laddas konstant. Stänger du av skärmen under ett samtal så kommer samtalet pausas. Detta gäller inte bara när skärmen stängs av. Hoppar du mellan appar när du pratar så kommer appen pausa samtalet.

Förhoppningsvis kommer Nintendo släppa en uppdatering av Switch-appen i framtiden som löser dessa problem och gör att appen faktiskt går att använda. Tills dess är det nog bättre att använda Discord, Skype, Duo eller valfri annan samtalsapp och sedan endast köra Switch Online för att kolla Splatoon 2-statistik.

Klädjätten Uniqlo kan öppna i Stockholm
Konkurrent till H&M 
181kg
+
Bobby Green
Flytbrygga gjorde surfingen enklare
Bra plattform att starta från 
177kg
+
Bobby Green
10 timmar bergsfilm från Planet Earth II
Avkopplande 
132kg
+
Bobby Green