Klassiska Night Trap släpps på PS4 och Xbox One

Spelets 25th Anniversary Edition

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Det något udda spelet Night Trap från 1992 har tidigare ryktats vara på gång i en nyversion. Nu är det bekräftat att dess 25th Anniversary Edition kommer att släppas till Xbox One och PS4. Till PS4 kommer även en begränsad fysisk upplaga att släppas.

I spelet ska man övervaka ett hem och skydda några tjejer som blir attackerade av vampyrer, exempelvis genom att placera ut fällor.

Spelet kommer att släppas nu under våren. Det är ännu inte uteslutet att det även kan komma en version till PC.

thesixthaxis.com +

Overwatch-hjälten D.Va. blir spelbar i HotS

Överraskning från Blizzard

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

I dag släpper Blizzard uppdateringen 2.0 till MOBA-liret Heroes of the Storm. Att den skulle komma kände vi till sedan tidigare. Däremot passade de under ett event i går på att presentera en ny hjälte i form av D.Va. från Overwatch. Förutom hjältetillskottet släpps även kartan Hanamura.

I och med uppdateringen kommer också spelare att kunna ta del av olika bonusar och gratisprylar. Kravet är att man under de kommande fyra veckorna spelar minst fem matcher med en vän per vecka. Olika veckor erbjuder sedan olika bonusar liksom lootboxes i Overwatch, skins, kistor och porträtt.

Utmaningen kallas Nexus Challenge och de olika bonusarna kan ni se i videon nedan.

engadget.com +

Marvel vs. Capcom Infinite

Bland annat Chris Redfield och Rocket Raccoon

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

I dag offentliggjorde Capcom åtta nya karaktärer för kommande Marvel vs. Capcom: Infinite. De nya karaktärerna är: Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Raccoon, Chun-Li, Strider Hiryu och Chris Redfield. Förbokar man så får man även tillgång till Sigma.

I samband med det här så spikade man även ett släppdatum vilket är den 19 september 2017. Spelet kommer släppas till PlayStation 4, Xbox One och Windows.

Spelet kommer även få sig en specialutgåva som bland annat innehåller statyer av Iron Man, Captain Marvel, Mega Man X och Chun-Li samt sex stycken Infinity Stone. Denna utgåva kommer kosta runt 1 990 kronor.

blog.eu.playstation.com +

Warhammer: End Times Vermintide får ny DLC nästa vecka

Den 4 maj för att vara exakt

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Fatshark kommer under nästa vecka släppa ny DLC till sitt Warhammer-spel Vermintide. DLC-paketet heter Stromdorf och i det hänger man i ett område norr om Ubersreik där det regnar en massa. Stromdorf innehåller två nya banor, ett nytt vapen samt nya Achievements

Stromdorf släpps den 4 maj.

På tal om Fatshark så var spelstudion med i programmet Sverige! förra veckan där man pratade lite om det här med motion capture. Vill man se det inslaget så finns det på SVT Play här (21 minuter in typ).

Not a Hero till Resident Evil 7 försenas

Vi får vänta en stund till på gratis-DLC:t

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Resident Evil 7-producenterna har släppt en video där de pratar om hur läget ser ut med gratistillägget Not a Hero. I Not a Hero kommer Chris Redfield medverka och planen var att släppa tillägget under våren 2017, men i videon berättar spelets regissör Koshi Nakanishi att de valt att skjuta fram releasen på obestämd tid. Detta på grund av att de vill hålla samma höga kvalitet i Not a Hero som i originalspelet som släpptes i januari och för att lyckas med det behöver utvecklarna lägga ner lite mer tid på finputsning och sådant.

Videon i fråga ser ni ovan.

youtube.com +
Så görs en Zippo-tändare
80 årig klassiker 
135kg
+
Roger Åberg
Han byggde ett gym av andras skräp
Strandfynd blev till träningsredskap 
254kg
+
Bobby Green
Citroën firar 70 år med skåpbilen H
Får lite hjälp av Le Coq Sportif 
107kg
+
Bobby Green