Emil "Heaton" Christensen släpper självbiografi

Skriven tillsammans med sportreportern Linus Sunnervik

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Esport

Den svenska Counter-Strike-stjärnan Emil "Heaton" Christensen håller på att skriva en självbiografi tillsammans med sportreportern Linus Sunnervik. Han slog igenom stort under sin tid i NiP och har på senare år varit en ambassadör för esport här i Sverige.

Med boken vill Christensen ge folk en inblick i vad esport innebär och vad den betyder för dagens ungdomar. Någon gång under september månad är det tänkt att denna bok ska släppas.

Ny titan på ingång i Titanfall 2

Monarch's Reign släpps 30 maj

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Respawn fortsätter leverera gratisuppdateringar till Titanfall 2 och har nu meddelat när nästa gratispaket kommer levereras och vad det kommer innehålla. Paketet har döpts till Monarch's Reign och den stora nyheten är att tillägget kommer introducera en sprillans ny titan vid namn Monarch. När Monarchs specialförmåga aktiveras blir vapnena mer kraftfulla, ungefär som Amped Weapons-funktionen piloterna i spelet kan använda. Utöver det har titanen möjlighet att dränera fiendens sköldar som kan användas för att antingen fylla på sin egen sköld eller sina kumpaners titaner.

Utöver det kommer Monarch's Reign komma med Prime-versioner av Ronin och Tone samt den nya banan Relic. Och sedan kommer vi förstås få en ny avrättning.

En trailer för Monarch's Reign kommer släppas under morgondagen.

Betatesta Gwent: The Witcher Card Game på PS4

Från och med idag

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

CD Projekt Red har sedan en tid tillbaka kört ett betatest av Gwent: The Witcher Card Game, men nu är det dags för Playstation 4-ägare att få testa spelet.

Ovan ser ni en trailer för spelet, vilket får mig att bli lite mer sugen på att spela Witcher 3 igen i stället för Gwent. Hur som helst. Länk till spelet på PS4 hittar ni här nere till vänster.

Ubisoft släpper ny bild från Far Cry 5

Ser religiöst ut!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Ubisoft fortsätter teasa med Far Cry 5. Gänget har släppt en ny bild från spelet där vi får se spelets antagonist i centrum med vad som verkar vara protagonisten som sitter ner och ser allmänt deppig och sliten ut. Bilden bekräftar att spelet utspelar sig i nutid och att spelet kommer handla om någon slags sekt i Montana.

Något releasedatum har vi inte fått, men troligtvis kommer den informationen dyka upp inom kort. Troligtvis under E3.

Hur mycket skulle du ta betalt för att göra knasiga saker?

Få reda på det med sällskapsspelet Pricetitute

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Brädspel

Troligtvis har du antingen hört eller yttrat frasen "hur mycket skulle jag få om jag äter det här mögliga äpplet?" eller "du får en tjuga om du hoppar ner från det här taket". Det har i alla fall gänget bakom spelet Pricetitute. I sällskapsspelet får en spelare dra ett av hundratals kort där du får ett uttalande om en knasig aktion och därefter skriver du ner en summa pengar du skulle behöva för att utöva akten. Därefter måste dina medspelare gissa hur mycket, eller lite, pengar du skulle behöva för att göra grejen och den som kommer närmast vinner.

Pricetitute går att förboka nu via Kickstarter för 19 dollar och release sker i december, om inte det blir strul under produktionsfasen.

Ovan ser ni Kickstartervideon för Pricetitute där gänget berättar hur spelet går till.

En kilometer lång utomhuspool mitt i Stockholm
Intressant designförslag 
262kg
+
Bobby Green
Nick testar köttfrukt
Konstig matkonst 
112kg
+
Bobby Green
Earth, Wind & Fire blandat med Ozzy Osbourne
Det svänger ju 
108kg
+
Bobby Green