Teslas lastbil är presenterad och siffrorna imponerar
Har 80 mils räckvidd och gör 0-100 km/h på fem sekunder 
84.1°
+
Bobby Green
0

Skyrims grafik jämförs på mängder med olika konsoler

Finns ju lite överallt numera

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Populära och fantastiska Skyrim släpps imorgon till Switch. Spelet har med all rätta kommit ut på mängder med olika plattformar sedan första lanseringen, och även förändrats grafiskt över tid. I videon ovan kan ni se jämförelser mellan de olika varianterna till bland annat Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC och Switch.

Det har hänt en del.

Bonusklipp nedan.

Gears of War 4 verkar komma till Xbox Game Pass i december

Snygg hint från Microsoft

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Microsoft

Larry Hryb har lagt ut en ganska tydlig hint på Twitter om att Gears of War 4 ska släppas till Xbox Game Pass 1 december. Med andra ord blir det i så fall "gratis" för alla som prenumererar på tjänsten och så länge spelet stannar kvar i tjänstens utbud.

IGN recenserar Skyrim för Switch

The Elder Scrolls V: Skyrim då

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

I morgon släpps The Elder Scrolls V: Skyrim till Switch och om den versionen av spelet som släpptes för första gången 2011 är något att ha försöker folket från IGN svara på i videorecensionen ovan.

Via länken nedan kan man hitta länkar till fler recensioner för spelet och i klippet nedan kan man se Digital Foundrys analys av spelets prestanda.

Bygg egna Star Wars-spel med Bloxels

Spel som sedan kan spelas på mobilen

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

Spelutvecklings-kittet Bloxels som vi skrev om 2015 för första gången har nu släppt en Star Wars-version av sin byggsats.

Med Bloxel kan barn och andra själva bygga plattformsspel där man designar banorna med hjälp av fysiska block som placeras ut på en slags spelplan. På detta går sedan att, via den tillhörande appen, applicera lämpligt Star Wars-tema och därefter kan man även spela spelet i appen.

Är man nöjd med vad man åstadkommit går det även att ladda upp spelet till Bloxels plattform så att även andra Bloxel-användare kan spela spelet. Bloxels Star Wars kostar cirka 50 dollar.

SEGA Mega Drive Classic Game Console HD är släppt

Uppdaterad version av SEGA Mega Drive Classic Game Console

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

Minikonsoler som man kan spela Mega Drive-spel på finns det redan gott om men nu har det kommit en ny sådan konsol som heter SEGA Mega Drive Classic Game Console HD. Precis som liknande konsoler så är det bara till att koppla in konsolen direkt i tvn via HDMi, sen är det bara till att spela några av de 85 medföljande spelen så som Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog, Sword of Vermilion, Golden Axe, Vectorman eller Phantasy Star II. 85 spel låter ju mycket men kanske hälften av spelen hade inte behövt vara där. Endast 45 av spelen på konsolen är Mega Drive-spel då den även innehåller flertalet Master System- samt Game Gear-spel. Förutom det har man även slängt in vad som känns som homebrew-spel vilket ju inte är så hett. Sen att Streets of Rage inte är med är ju också rätt illa.

Kontrollerna för konsolen är trådlösa men vill man så kan man även koppla in originalkontrollerna i enheten. Det rekommenderade priset för konsolen här i Sverige ligger på 999 kronor.

SEGA Mega Drive Classic Game Console HD är en uppdaterad version av SEGA Mega Drive Classic Game Console som man släppte tidigare år. Några av nyheterna i HD-versionen är att man slängt in in menyknapp och att man kan "spola tillbaka" spelet om man misslyckas med något. Något som, enligt recensioner, fortfarande är ett problem med denna nyhet är att menyn och själva emuleringen av spelen inte är på topp.

Lite intryck från SEGA Mega Drive Classic Game Console HD kan hittas nedan.

Jeremy Clarkson gör reklam för Emirates
Nya första klass-sviter i Boeing 777 
126kg
+
Bobby Green
Iron Maiden kommer också till Sweden Rock
Grym lineup än så länge 
178kg
+
Bobby Green
Transportcykel med bränslecell
Har en räckvidd på 30 mil 
138kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
36.6°
+
Roger Åberg
0