Nu kommer legendary Pokémons till Pokémon Go

Mycket sällsynta pokémons blir ett nytt inslag i spelet

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

I samband med att det firas ettårsjubileum för Pokémon Go meddelar nu spelets utvecklare Niantic att det inom kort kommer att släppas de mycket sällsynta så kallade "Legendary" pokémons till spelet.

Rent konkret så innebär det att legendary pokémons kommer att dyka upp på raiderna i gymmen där flera spelare oftast gemensamt fajtas för att slå ner mycket kraftfulla pokémons. Legendary pokémons kommer sen att gå att använda för att slåss i gym men de kommer inte gå att använda för att försvara gym som man har besegrat.

Den första legendary pokémon kommer att dyka upp på den första officiella Pokémon GO Fest som arrangeras nu på lördag 22 juli i Chicago. Kommer de som deltar där lyckas att besegra legendaryn kommer den även att börja dyka upp på andra gym runt om i världen.

Turtle Rock jobbar på Blade Runner 2049-spel till VR

Blade Runner 2049: Replicant Pursuit

Visa inte Spel-artiklar
Spel / VR

Turtle Rock, som tidigare gett oss Left 4 Dead och Evolve, jobbar för tillfället på ett VR-lir som baseras på den kommande filmen Blade Runner 2049. Spelet heter Blade Runner 2049: Replicant Pursuit och du får glida runt i en så kallad spinner och skjuta ner replikanter. Tittar vi på trailern ovan så ser spelet ut att vara en så kallad rail-shooter, vilket känns lite meh.

Hur som helst så kommer Replicant Pursuit släppas till Oculus Rift och Gear VR i samband med att Blade Runner 2049 dyker upp på vita duken. Det vill säga runt 6 oktober.

Ny betamjukvara till Playstation 4 på ingång

Signa upp om du är intresserad

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

Sony har meddelat att ny betamjukvara till Playstation 4 är på ingång och som vanligt har du möjlighet att testa de nya funktionerna innan uppdateringen rullar ut skarpt. Sony har ännu inte meddelat vad den kommande mjukvaruuppdateringen kommer ha för nya funktioner, men troligtvis lär den informationen dyka upp inom kort.

Betamjukvaran väntas släppas i början av augusti.

För att testa betan behöver ni bara klicka på länken här nere till vänster för att komma till registreringssidan och sedan är det bara att följa instruktionerna.

DOOM Update 6.66 gör all DLC gratis

Gratis är gott!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

DOOM släpptes i maj förra året och sedan dess har det släppts tre stycken DLC till spelet som sammanlagt lagt till nio banor, tre nya vapen, tre nya demoner och en stor mängd kosmetiska prylar. Nu har id Software bestämt sig för att slopa säsongspasset helt och låta alla som köpt grundspelet få tillgång till allt material som släppts.

Utöver det kommer det ske en hel del ändringar när det kommer till levelsystemet och vad som krävs för att låsa upp föremål. Tidigare har föremålen du fått efter matcher varit helt slumpmässiga, men med Update 6.66 kommer varje färg, föremål och andra kosmetiska prylar att leverera en klar beskrivning om vad du behöver göra för att låsa upp den. Vill du till exempel ha en specifik hjälm så behöver du inte spela online och hoppas på att RNG-esus ska leverera hjälmen, utan nu kommer du kunna klicka på hjälmen och se att du behöver skjuta huvudet av 100 andra spelare, eller något, för att låsa upp hjälmen.

Sist men inte minst så kommer du kunna testa DOOM gratis på Xbox One och PC från och med idag till på söndag. Du kommer kunna testa spelet på PS4 också, men gratishelgen drar inte igång förrän nästa vecka. Vill du fortsätta spela efter gratishelgen så kommer du kunna köpa spelet för ynka 150 kronor.

Nu kan du testa The Surge

Demo har släppts för sci-fi-Dark Souls

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Deck13 Interactive har släppt en demo-version av The Surge, som lättast går att beskriva som Dark Souls med en hel del sci-fi-inslag. Demot finns tillgängligt på samtliga plattformar, det vill säga PS4, Xbox One och Pc.

I demot kommer vi få spela de första timmarna i spelet för att känna av hur striderna känns och få en hum om hur hela spelet kommer vara. Dina framgångar i demo-versionen kommer inte försvinna, utan om du vill fortsätta lira så är det bara att köpa spelet och fortsätta där demot avslutades.

Kända ansikten i British Airways säkerhetsvideo
Mr. Bean är en klant, som vanligt 
149kg
+
Bobby Green
Han är pappa till Carolina Reaper
Världens starkaste chilipeppar 
115kg
+
Bobby Green
Tut i luren! I dag är det ölets dag!
Bästa dagen 
141kg
+
Bobby Green