5 miljoner 3DS sålda, i Japan

Spel / Nintendo

Trots en knackig start verkar 3DS försäljningen ta fart, åtminstone i Japan. Nintendo presenterade siffror som visar att deras lilla 3D maskin lyckats sälja i hela 5 miljoner(!) exemplar. På samma gång har den spöat Nintendos alla andra handhållna enheters försäljning under första året på marknaden. Den är dessutom den snabbast säljande konsolen i Japan, någonsin! Rätt så imponerande med tanke på jordbävningen förra året.

kotaku.com +

Tested tittar på DJI Phantom 3 Professional

Pryl / Drönare

Norm Chan från Tested möter upp Eric Cheng från DJI för att testa den sprillans ny DJI Phantom 3.

youtube.com +

Högupplösta bilder från Persona 5

Spel / Sony

Här har vi ett gäng bilder från Atlus kommande rollspel, Persona 5. Med tanke på hur bra både Persona 3 och 4 var har Persona 5 en hel del att leva upp till. Förhoppningsvis lyckas Atlus ännu ett fantastiskt spel i serien men det får vi inte reda på förrän det släpps till PlayStation 3 och PlayStation 4 någon gång senare i år.

www.allgamesbeta.com +

Google Plus dunkar ut sin första tweet

Webb / Twitter

En användares första inlägg på Twitter brukar vara ett episkt ögonblick. Det är en början på ett äventyr i twittosfären och troligtvis har många lagt ner tid och energi på att ta fram de där första 140 karaktärerna. Google Plus startade sitt Twitterkonto i juli 2011, snart fyra år sedan, och har sedan dess inte gjort så mycket på mikrobloggsajten förutom att följa ett gäng andra Google-konton.

Men efter fyra års plitande och lurkande har Google Plus äntligen skrivit sin första Tweet. Och den ser ni här nere.


Vi får se vad Google Plus har för Twitterplaner. Efter fyra år i tystnad så lär Googles social nätverk har rätt mycket att säga.

twitter.com +

GTA 2 på riktigt

Spel / Övrigt

Klipp där man försökt återskapa klassiska GTA 2 fast på riktigt.

Bonus Grand Theft Auto nedan (spoilers).

Två nya säsonger av Red Dwarf på gång

Film / Nyhet

Den brittiska komediserien i science fiction-miljö, Red Dwarf, kommer snart få två nya säsonger vilket blir seriens 11 och 12 säsong. Dessa säsonger kommer sändas under 2016 respektive 2017. Chris Barrie, Craig Charles, Danny John-Jules och Robert Llewellyn kommer återvända som Rimmer, Lister, Cat och Kryten.

Seriens medgrundare Doug Naylor kommer skriva manuset till avsnitten tillsammans med Rob Grant.

www.comedy.co.uk +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen