Alla älskar att slajsa frukt med händerna

Spel / Microsoft

Frukt är väldigt nyttigt. De innehåller massor av olika vitaminer. Och vitaminer behöver vi för att kunna må bra. Helst ska man äta frukt varje dag, gärna flera stycken varje dag. Frukt verkar också vara någonting som är väldigt populärt bland Kinect-spelare. Den Australiska spelutvecklarstudion Halfbrick Studios meddelade nämligen idag att deras spel Fruit Ninja Kinect nu har passerat en miljon nedladdningar från Xbox Live Arcade.

Fruit Ninja släpptes ursprungligen till smartphones såsom iPhone och Android, men förra året kom det också som ett nedladdningsbart spel med Kinect-stöd. Men 1 miljon nedladdningar är ingenting jämfört med originalversionen till smartphones som, enligt Wikipedia, har sålt i över 20 miljoner exemplar. Och den siffran är till och med från mars 2011. Det återstår att se om också Kinect-versionen också kan nå upp till 20 miljoner.

Slajsar du frukt med händerna?

www.gamesradar.com +

Elskateboards nu lagliga i Kalifornien

Pryl / Pryl

Eldrivna skateboards, eller E-boards som de också kallas, har sedan 1977 varit olagliga att köra runt på i Kalifornien efter att den motordrivna Motoboard lanserades. Nu har guvernören Jerry Brown skrivit på ett lagförslag som ska göra att E-brädor kan köras lagligt på cykelbanor och liknande vägar i Kalifornien.

Detta kommer gå igenom i januari, så om du har vägarna förbi Kalifornien nästa år så kan ni åka runt på era elbrädor utan att bli rädda för att åka på böter.

www.theverge.com +

45 minuter Minecraft: Story Mode

Spel / Multiplattform

I dag släpptes den första episoden i Minecraft: Story Mode vilket är ett äventyrsspel från Telltale Games i Minecraft-världen. Om man är lite skeptisk om detta spel är något man gillar så kan man spana in spelets första 45 minuter i klippet ovan.

www.polygon.com +

Snapchat lägger ner produktion av eget material

Mobil / Mjukvara

Meddelandeappen Snapchats satsning på egenproducerat material i form av tv-serier med femminutersavsnitt verkar inte ha blivit någon hit och därför ser det nu ut som om man lägger ner den satsningen skriver Hollywood Reporter.

Enligt Hollywood Reporter har flera personer, inklusive chefen Marcus Wiley, fått lämna Snap Channel vilket var vad man kallade sin satsning på originalmaterial. Totalt ska ett 15-tal personer på Snapchat arbetat med Snap Channel.

deadline.com +

Leonardo DiCaprio gör film om Volkswagen-skandalen

Leonardo DiCaprio
Film / Nyhet

Amerikanska Variety rapporterar att Leonardo DiCaprio kommer att producera en film om den nyligen avslöjade skandalen där Volkswagen fuskat med sina bilars avgasutsläpp, det så kallade "dieselgate".

Det är DiCaprio som via sitt bolag Appian Way tillsammans med Paramount har säkrat filmrättigheterna för Jack Ewings kommande bok om VW-skandalen men det är oklart när man kan börja spela in filmen och även när den kommer att ha premiär.

DiCaprio har tidigare producerat filmer som till exempel "The Wolf of Wall Street", "Runner Runner" samt "Out of the Furnace".

variety.com +

Kolla in utvalt YouTube-material med Autoplay

Webb / Tjänster

Börjar du få slut på idéer om vad du ska kolla på YouTube så finns ny sajten Autoplay som kanske kan vara behjälplig med det.

Det handlar om en kurerad tjänst där man samlat YouTube-klipp i åtta olika kategrier, allt från klassiska filmtrailers till knäppa klipp. Det finns även en kanal för extremsporter och en som är dedikerad till ny hiphopmusik.

Skulle ovanstående ämnen vara något som kanske tilltalar dig så hoppa vidare på länken nedan och kolla in Autoplay.

via TheNextWeb autoplay.co +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen