Veckans snabblänkar

Vi poddar om allt Microsoft släppte och lite iPhone 6s

Feber / Feberpodden

Det har varit en riktigt bra vecka! I tisdags så släppte Microsoft massor med fantastiska saker och så har vi använt nya iPhone 6s i några dagar.

Podden går utmärkt att lyssna på direkt här ovan eller i acast-appen (finns gratis för iOS och Android) men även som vanlig podd antingen via iTunes eller via din vanliga poddspelare (sök efter Feberpodden).

Vill du hellre köra med en vanlig RSS är adressen http://rss.acast.com/feber.

Spana in Tillbaka Till NES-Tiden

Spel / Nintendo

Tillbaka Till Nes-Tiden är ett ny svensk YouTube-show där det spelas gamla retrospel. Inte jätteoriginellt kanske men det som det lite annorlunda här är att det här handlar om att programvärdens son på sju år ska få uppleva de spelen han spelade under sin uppväxt, samtidigt då som värden själv ska få återuppleva dem.

I veckan släpptes det första avsnittet där de spelar Super Mario Bros.

www.tillbakatillnestiden.se +

Kolla VVatch.TV

Webb / YouTube

Har du svårt att hitta något på YouTube att kolla på så finns nu tjänsten med det lite listiga namnet vvatch.tv som kan hjälpa dig med det genom att välja ut lite slumpmässiga sekvenser från YouTube och mixa ihop dessa.

Det verkar som om vvatch.tv kommer att öppna upp sin tjänst för externa användare i framtiden så att även dessa kan skapa kanaler med utvalt YouTube-innehåll men tills så sker får man välja mellan de fyra olika kanalerna "YouTube Haiku", "MovieMax", "Sound & Vision" samt "Pop Non Stop".

via The Verge vvatch.tv +

Fredagsdansen #3

Video / Fredagsdansen

The Royal Family dansar på World Hip Hop International-finalen.

MKBHD drar igång Dope Tech

Pryl / Pryl

MKBHD, eller Marques Brownlee som han heter, har dragit igång en ny videoserie vid namn Dope Tech där han berättar lite om prylar som han stött på som han tycker är häftiga, eller dope som han säger. Första avsnittet har han lagt upp på sin Youtubekanal och ni kan skåda det ovan.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen