master
master

Kickstarter-kampanjen för Wasteland 2, en succé

Spel / PC

Kickstarter-kampanjen för Wasteland 2 avslutades tidigare i dag och precis som Double Fines Kickstarter-kampanj så blev även denna kampanj en stor succé.

Utvecklarna InXile sökte 900 000 dollar men lyckades få in hela 2 933 147 från 61 288 personer. Man fick även in runt 107 000 dollar i donationer via betaltjänsten PayPal vilket innebär att man fick in lite drygt tre miljoner dollar. Så efter alla servicekostnader är gjorde så kommer InXile Entertainment ha en budget på cirka 2.75 miljoner dollar för att utveckla Wasteland 2.

www.thesixthaxis.com +

The Crew går in i öppen beta

Spel / Multiplattform

Den 5 december släpps The Crew i Europa och nu meddelar Ubisoft att spelet går in i öppen beta. Betan kommer att vara öppen mellan 25 och 27 november.

De som kikar in under de här dagarna kommer att få se den kompletta kartan för USA där fem regioner är upplåsta för spel. Några regioner kommer också att vara öppna för PvP och det ska även gå att modifiera sina bilar. Det här betatestet är sista möjligheten att spela spelet innan release.

www.fudzilla.com +

Bulldog låter som en dieselmotor

Video / Djur

Det är inte helt ovanligt att djur har en tendens att låta och bete sig konstigt. Men personligen har jag nog aldrig hört en som i princip låter som en dieselmotor. De borde kunna plocka in den här vovven som ljudeffektmaskin till någon film.

youtube.com +

Så fångar du en katt med hjälp av laser

Video / Djur

Det är nog inte bara mina katter som hatar att åka till veterinären. Men om du har problem med att fånga in dina katter så kommer nu här ett litet tips. En låda, en pinne, en laserpekare. Fast visst är det lite synd om den vettskrämda katten på slutet måste jag erkänna. Lite godis i kattburen är nog mer humant. Förlåt, kattmant.

twentytwowords.com +

Fredagsdansen

Video / Musik

Idag är det fredag och då ska man ut och dansa. Kanske börja kvällen med den här rätt underliga videon från Kina?

youtube.com +

Samsung slår på stort med FreeSync

PC / Hårdvara

AMD har talat mycket om FreeSync under det senaste året och började med att visa upp ett demo med bärbara datorer under CES för att sedan gå vidare till stationära skärmar under Computex. Nu har företaget avslöjat att Samsung under nästa år kommer släppa UHD-skärmar med stöd för tekniken.

Samsungs första modeller kommer inkludera UD590 som kommer att finnas tillgängligt i 23,6" och 28" samt UE850 som kommer i storlekarna 23,6", 27" och 31,5". Det nämns inga specifika specifikationer förutom "ultra-high-definition" vilket normalt brukar betyda 4K, eller upplösningen 3840x2160.

AMD säger också att Samsung kommer implementera FreeSync i alla UHD-produkter, något som är ett stort steg för FreeSync då Samsung är världens andra största tillverkare av PC-skärmar.

www.amd.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen