Trailer för Diablo III-munken

Spel / PC

Blizzard släppte i dag den här trailern för munk-klassen i kommande Diablo III.

På tal om Diablo III så kommer Blizzard stänga ner den pågående betan den första maj.

  tack Ben Johansson kotaku.com +

Trailer Bartkira

Film / Trailer

Här är trailern till parodifilmen Bartkira som är en mashup av The Simpsons och den legendariska japanska mangafilmen Akira från 1988.

Att det kommer en fullängdsfilm baserat på det här temat kanske är att hoppas på för mycket men skaparna Ryan Humphrey och James Harvey har tillsammans med hundratals andra tecknare tagit fram serietidningen Bartkira vars första tre nummer går att läsa på länken nedan.

www.bartkira.com +

Google Chrome till Android når en miljard nerladdningar

Android / Google

Googles egna webbläsare Chrome är en populär sådan som finns tillgänglig på flera olika plattformar. Nu har Androidversionen nått en rätt trevlig milstolpe i och med att Chrome har laddats ner 1 miljard gånger på olika Android-enheter.

via Android Police play.google.com +

Uber kan tänka sig att köpa alla Teslas självkörande bilar

Tesla Model S
Bil / Tesla

Taxitjänsten Ubers grundare och VD Travis Kalanick ska ha sagt att företaget är intresserade av att köpa hela Teslas årsproduktion av självkörande bilar om Tesla utvecklar tekniken i dessa så att Uber känner sig tillfredsställda med resultatet.

Kalanick ska ha sagt detta till Steve Jurvetson, en av Teslas tidiga investerare som även sitter med i styrelsen, och enligt uppgift skulle det kunna handla om en halv miljon bilar om året från och med 2020. Jurvetson tror inte helt oväntat att marknaden för självkörande bilar kommer att bli enorm och sade i samband med en paneldiskussion:
"För de av oss som fått chansen att åka i en självkörande bil så finns det inte någon väg tillbaka. Jag tror redan att de är säkrare än mina föräldrar och jag skulle låta mina barn åka i dem. Och de fortsätter att bara bli bättre och bättre."
Vidare sa Jurvetson att självkörande bilar kommer att bli viktiga inom taxinäringen och att dessa skulle vara betydligt mycket effektivare än kollektivtrafiken i större städer.

www.di.se +

Codename Colossus är en imponerande liten leksak

Pryl / Leksaker

Codename Colossus heter det senaste alstret från Machination Studios. Leksaken, om man ens får kalla den för det, är en dryg halvmeter hög och har byggs ihop för hand med runt 400 3d-utskrivna delar som också har målats för hand. Colossus är full av diverse servon och kretskort som gör det möjligt för de olika delarna att röra på sig och få hela modellen att gå.

Alla olika delar i Codename Colossus har designats och satts ihop för hand och vill du ha en sådan här rackare så får du kontakta Machination Studios och lägga en beställning. Troligtvis är denna prototypmodell inte billig, men säkert värd varenda krona.

machinationstudio.com +

Fler bilder från alfaversionen av Battlefront

Spel / Multiplattform

Ännu fler bilder har anlänt från alfatesterna av Star Wars Battlefront och den här gången är det den isiga planeten Hoth som vi får titta närmare på.

Dessutom har specifikationerna för alfan släppts och även om justeringar garanterat kan komma innan spelet släpps på marknaden så är det i alla fall en indikation på vad som kan krävas framöver.

www.allgamesbeta.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen