Androidpirater gillar Football Manager Handheld 2012

Spel / Mobilspel

Miles Jacobson är en av utvecklarna bakom Football Manager Handheld-spelen och nyligen ventilerade han sig på Twitter om hur hans senaste spel utsatts för extrem piratkopiering.

Han började med några goda nyheter och säga att spelet sålt mellan tio- till femtiotusen exemplar, han tackade även alla fans som köpte spelet.

Efter det så yttrade han sin besvikelse att trots intresset var så pass stort att se en version av spelet på Andriod så piratkopierades spelet i nio fall av tio.

"However, seeing as people pleaded with us to get FMH onto Android, I'm amazed at how pirated it is, Around 9:1. Dicks."

"And you wonder why developers are so reticent to make games for Android? The pirates could kill it for everyone. Sigh,"
När folk frågade honom hur det såg ut på iOS-versionerna av spelet så sa han att det också hände där men inte alls i samma utsträckning.

"The problem is much worse on Android, you need to jailbreak iOS, Most don't."

"Piracy on Android is the worst I've seen in my career in games,"
Om man vill passa på och stödja SEGA och Sports Interactive med att köpa Football Manager Handheld 2012 så kan man köpa det för 75 kronor på Google Play.

bnbgaming.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

Den här veckan kommer man, till PlayStation 4, kunna köpa Arcade Archives Renegade, Bombing Busters, TorqueL och Whispering Willows (bilden ovan).

Till PlayStation 3 kan man köpa Rayman Legends + Rayman Origins och till PlayStation Vita kan man köpa Infected Wars, Ar nosurge Plus: Ode to an Unborn Star, TorqueL samt Whispering Willows.

blog.eu.playstation.com +

AppleCare täcker nu trötta batteri

Mac / Hårdvara

Att sätta in ett nytt batteri i sin Mac är sällan billigt vilket gör batterier som tappar sin laddning på tok för fort väldigt störiga. Detta kan framöver bli en avsevärt mycket billigare historia för folk som har AppleCare då Apple nyligen ändrat sin AppleCare-policy så tjänsten nu även täcker batterier som håller mindre än 80 % av laddningen.

Tidigare var det endast defekta batterier som täcktes av AppleCare-garantin.

www.macrumors.com +

Nintendo besöker Jim Henson Studios

Spel / Nintendo

Under E3-veckan bjöd Nintendo på en videopresentation där man visade upp sina kommande spel till Wii U och 3DS. I denna presentation fanns det även dockrepresentationer av Shigeru Miyamoto, Satoru Iwata och Reginald Fils-Aime som hade skapats av den legendariska dockstudion Jim Henson Studios.

I klippet ovan kan man se när Shigeru Miyamoto besökte Jim Henson Studios tidigare i år.

kotaku.com +

Google fixar till Translate

Webb / Google

Google Translate har varit ett väldigt användbart verktyg för väldigt många, men att översätta talspråk har inte precis varit någonting som Translate har varit bra på. Nu har Google gjort ett par justeringar och gjort Translate faktiskt användbart för vanligt talspråk.

För att lyckats med detta har Google tagit hjälp av allmänheten som rättat till översättningar genom tiderna och nu känner sig mjukvarujätten redo att släppa lös konversationsöversättningar till oss användare.

googletranslate.blogspot.in +

FPS-delen i Star Citizen uppskjuten

Spel / PC

Utvecklarna bakom Star Citizen hade planerat att släppa FPS-delen av spelet, med namnet Star Marine, redan nu under våren. Men de som har längtat efter spelläget kan tyvärr komma att få vänta länge till. Star Marine har nämligen skjutits upp på obestämd framtid. Det meddelar Chris Roberts via en bloggpost.

Anledningen är att utvecklarna inte anser att FPS-delen lever upp till den standard de anser att Star Citizen ska leverera och de kommer därför att jobba vidare på den tills de anser att standarden är bättre.

Som bekant har Robert Space Industries släppt delar av spelet i olika omgångar och tanken är att alla delarna slutligen ska sammanfogas till en färdig produkt och släppas offentligt till konsumenter. Att FPS-delen nu har skjutits upp ska enligt Chris Roberts inte signifikant fördröja den totala releasen även om det kan komma att påverka till viss del. Så här skriver han i bloggposten.

"Integrating the FPS properly will help move every part of Star Citizen forward, as the tech will help form the blood and sinews of the whole game".

"But I can’t stress enough that two additional months spent on Star Marine are not the same thing as two months of a delay for Star Citizen."

www.pcgamer.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen