Nya Timesplitters 4-rykten

Spel / Multiplattform

Vid ett flertal tillfällen så har det dykt upp rykten om att ett nytt Timesplitters-spel är under utveckling. Det har bland annat ryktats om att spelet utvecklas för nästa generations konsoler och att det är Crytek UK (före detta Free Radical) jobbar på det.

I går dök det upp nya rapporter om att spelet är vi liv. I det senaste numret av Xbox-tidningen OXM så kan man läsa att om att säkra källor har sagt till dem att sett spelet spelas framför dem.

"Trusted OXM sources have claimed that they've seen TimeSplitters 4 running."
Detta innebär ju egentligen inte allt för mycket så många spel har visats upp för ett flertal personer under åren som sedan aldrig släpptes. Men nu har det ju surrats lite väl mycket om detta spel så förhoppningsvis får vi detta bli något konkret.

www.computerandvideogames.com +

OnePlus öppnar upp försäljningen av 2 på måndag

Mobil / OnePlus

Sitter du och väntar på att få en inbjudan att köpa en OnePlus 2? Då har vi lite goda nyheter då OnePlus kommer öppna upp butiken och låta samtliga OnePlus-entusiaster plocka upp en 2 utan någon inbjudan. Detta kommer ske på måndag klockan 12:00 och butiken kommer vara öppen i en timme. Alltså mellan 12:00 och 13:00.

Du kommer kunna plocka upp max två stycken enheter och det verkar som att endast 64GB-versionen finns tillgänglig för tillfället som kostar 3 799 kronor. Så skriv in detta i era kalendrar och sett typ ett dussin larm om du är less på att vänta på inbjudan från OnePlus. Ett Pro Tip är att beställa minst en extra USB Type-C-kabel om du inte redan har bunkrat upp med ett gäng sådana.

För övrigt så sitter jag och plitar på någon sorts recension av telefonen, men kort sagt så är det en av de bästa och mest prisvärda telefonerna jag använt på ett bra tag.

forums.oneplus.net +

Trailer för P.O.L.L.E.N

Spel / PC

MindfieldGames släppte i dag en trailer för sitt kommande spel P.O.L.L.E.N. Spelet är gjort för att det skall spelas med Oculus Rift eller andra liknande glasögon och har redan röstats igenom Steam Greenlight-processen.

Spelet kan självklart även spelas på en vanlig monitor men då det är utvecklat med virtuell verklighet i tankarna så får man nog den bästa upplevelsen där.

P.O.L.L.E.N släpps under nästa års första kvartal.

www.pollengame.com +

Colin Furze bygger prylar från Assassin's Creed

Video / Imponerande

Ni som har spelat Assassin's Creed vet hur behändig en Rope Launcher, eller repkastare, kan vara där man helt enkelt skjuter iväg ett rep för att sedan med hjälp av en änterhake tar sig upp för murar, träd och andra hinder.

I den här videon får vi se extremt händiga Youtubeanvändaren Colin Furze ge sig på att skapa en egen variant som visar sig faktiskt fungera. Om den håller vikten för en människa och fungerar i skarpt läge kommer vi att få se i nästa avsnitt som släpps på torsdag.

I väntan på upplösningen kan ni kolla igenom hans Youtubekanal där det finns flera filmer där han skapar coola prylar.

  tack Simon Wallin

VICE-reportage om levande rollspel

Video / Intressant

Fint VICE-reportage om Jon Gallagher, en person med Aspergers syndrom som lyckats få ett bättre liv tack vare levande rollspel.

youtube.com +

Swedbank utsatt för överbelastningsattack

Webb / Övrigt

Banken Swedbank utsattes idag för en såkallade DDoS-attack vilket gjorde att deras hemsida under vissa tider låg nere och i vissa fall fortfarande kan vara svår att komma åt skriver SVT.

Claes Warrén pressansvarig på Swedbank, säger till SVT:
"– Vi har varit utsatta för en ddos-atttack som innebär att någon utifrån bombarderar oss med en massa data för att sänka vår webbsida."
Ingen av bankens övriga tjänster ska ha påverkats och den eller de som genomförde överbelastningsattacken ska inte heller ha kommit åt några känsliga uppgifter säger Swedbank.

www.svt.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen